Προσλήψεις 15 ατόμων στην ΔΕΥΑ Κοζάνης

Η ∆ημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (∆.Ε.Υ.Α.) Κοζάνης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δέκα πέντε (15) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης για την Υπηρεσία Τηλεθέρµανσης, που εδρεύει στην Κοζάνη 2ο ΧΛΜ

Κοζάνης- Θεσσαλονίκης και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

1 ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ HARDWARE) (µε γνώσεις G.I.S.) 1 ∆Ε ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤHΣ1 ∆Ε ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΗΣ9 ∆Ε ΒΟΗΘΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ Υ∆ΡΑΥΛΙΚΟΙ 3 ∆Ε ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟ∆ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: 2ο χλµ Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, απευθύνοντάς την στη ∆.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ υπόψη κ Νικολάου Νικόλαου ή κας Λιάπη Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 2461051519 ή 2461051516).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ∆Ε). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του δήµου στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία ή µη εργάσιµη), τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα