Πρόκληση από σύμβουλο Ερντογάν: Αν πατήσουν πόδι στα Ίμια οι Έλληνες, θα τους το κόψουμε

Αναζωπυρώνει την ένταση η ΤουρκίαΟ οικονομικός σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί ανοιχτά«Θα κόψουμε το πόδι όποιου κι αν πατήσει στα Ίμια»

Μία μέρα μετά την επέτειο των Ιμίων η τουρκική κυβέρνηση -έστω και εμμέσως- φαίνεται ότι επιχειρεί την αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα, με δηλώσεις συμβούλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανάβουν «φωτιές».

Ο επικεφαλής σύμβουλος του τούρκου Προέδρου, Γιίτ Μπουλούτ σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό έφτασε στο σημείο να απειλήσει

ανοιχτά την Ελλάδα, λέγοντας πως «η Αθήνα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία σε μία επιχείρηση χειρότερη από αυτή της Αφρίν. Όποιος τολμήσει να πατήσει το πόδι του στα Ίμια, θα του το κόψουμε. Ας είναι ο έλληνας πρωθυπουργός, ας είναι κάποιος υπουργός, όποιος κι αν είναι, θα του κόψουμε τα πόδια».

Turkish president #Erdogan‘s chief advisor Yigit Bulut threatens #Greece, says Athens will face the wrath of #Turkey worse than #Afrin offensive, vows to break arms & legs of officials, PM or any Minister, who dare to land on disputed Kardak/Imia islet in Aegean. pic.twitter.com/XPmATUchnm

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 1 Φεβρουαρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα