Πώς ο Τραμπ γνώρισε τη Μελάνια

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Μπορεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώτη – ομολογουμένως εκθαμβωτική – κυρία να απασχολούν τα μίντια ως πολιτικά πρόσωπα, ωστόσο και η μεταξύ τους σχέση έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων, καθόλου κολακευτικών. Πώς όμως γνωρίστηκε το ζευγάρι;

Ας πάμε πίσω στο 1998 όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν – από τότε – δισεκατομμυριούχος και η Μελάνια Κνάους μόλις είχε φτάσει στη Νέα

Υόρκη για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο. Ο νυν ισχυρότερος άνδρας του πλανήτη ήταν τότε παντρεμένος με την Marla Maples, αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να παραβρεθεί σε ένα πάρτι στο Kit Kat Klub συνοδευόμενος από την… τότε ερωμένη του, Celina Midelfart.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την Celina Midelfart πίσω στο 1998

Στο ίδιο πάρτι βρισκόταν και η Μελάνια, την οποία είχε ανακαλύψει και είχε φέρει στη Νέα Υόρκη ο Paolo Zampolli, ο οποίος τη σύστησε στον Τραμπ. Το γεγονός ότι ήταν εκεί με την ερωμένη του (για τη γυναίκα του ούτε λόγος) δεν τον εμπόδισε από το να ζητήσει το τηλέφωνο του μοντέλου. Η Μελάνια, ωστόσο, αρνήθηκε να το δώσει και αντ’ αυτού προτίμησε να κρατήσει το δικό του.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι τον πήρε τηλέφωνο όταν ανακάλυψε ποιος ακριβώς ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, δηλαδή εκατομμυριούχος και παντρεμένος – αν και το τελευταίο δεν πιστεύουμε ότι έπαιξε και πάλι κάποιο ρόλο.

Έτσι κάπως ξεκίνησε το ειδύλλιο που κατέληξε σε έναν όχι και τόσο ευτυχισμένο γάμο, όπως υποστηρίζουν διάφοροι επικοινωνιολόγοι που «διάβασαν» τη γλώσσα του σώματος του ζευγαριού στην κοινή τους εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του προέδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα