Μεγάλες αποκαλύψεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ σε βάρος του Γεωργιάδη, προανήγγειλε ο Πολάκης

Για τη θητεία του Άδωνη Γεωργιάδη στο Υπουργείο, επαναλαμβάνοντας πως μόνο το έτος 2014 δόθηκαν 6 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ, ως διαφημιστική δαπάνη του ΚΕΕΛΠΝΟ, μίλησε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, στον realfm 97.8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Από αυτά έφερε παράδειγμα «άρθρου» σε εφημερίδα που πληρώθηκε 19.000 ευρώ για «πολυομυελίτιδα στη Συρία» σχολιάζοντας πως υπάρχουν ακόμη χιλιάδες

τέτοιες περιπτώσεις. «Ο κ. Γεωργιάδης είχε επίσημα 30 συμβούλους στου Υπουργείο και άλλους 23-24 μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι θα έπρεπε να στελεχώνουν τα κέντρα».

«Όλες αυτές οι συνομιλίες υπάρχουν, αφού παρακολουθούσε ο ένας τον άλλον», προσέθεσε και προανήγγειλε «μαύρη τραμουντάνα» εξελίξεων.

Για τα 350 εκατομμύρια ευρώ στα ευρώ στα Νοσοκομεία, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δήλωσε πως αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να εξασφαλίσει πόρους, όπως είπε, επειδή σταμάτησε την κατασπατάληση.

«Το 2014 τα νοσοκομεία έκλεισαν με καθαρή θέσης 700 εκ ευρώ χρέος, το 2016 για πρώτη φορά με θετική καθαρή θέση 35 εκ. ευρώ ενώ φέτος για πρώτη φορά φέτος έχουν καθαρή θέση 350 εκ. ευρώ» τόνισε ο κ. Πολάκης, σχολιάζοντας πως «Αν το είχαν κάνει αυτοί τότε, θα χτυπούσαν τα σήμαντρα στις εκκλησιές».

Ο Γενάρης του 2018 είναι απείρως καλύτερος από τον Οκτώβρη του 2015 στον χώρο της Υγείας, εκτίμησε ο κ. Πολάκης ερωτηθείς για τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ. «Υπάρχουν προβλήματα σε κάποια νοσοκομεία, προσπαθούμε να τα λύσουμε αλλά η εικόνα αυτήν της απομόνωσης δεν υπάρχει. Στην Ελλάδα του 2018 δεν υπάρχει καρκινοπαθής -ασφαλισμένος ή ανασφάλιστος- που να χρειάζεται θεραπεία, όσο ακριβή κι αν είναι και να μην την κάνει» τόνισε, προσθέτοντας μάλιστα ότι γι’ αυτό το λόγο έχουν μειωθεί οι ωφελούμενοι από τα Κοινωνικά Ιατρεία και Φαρμακεία.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης σχολίασε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Σκοπιανό. «Θα μας πει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ποια είναι η θέση του; Να προχωρήσουμε σε μία συμφωνία-πακέτο που θα καταργήσει τις πιθανότητες αλυτρωτισμού και θα οδηγήσει σε μία σύνθετη ονομασία με χρονικό ή γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων κ.λπ. Θα μας πει τι θέση παίρνει; Ναι ή όχι;». «Η Νέα Δημοκρατία, δυστυχώς, προσπαθεί να γράψει άλλο ένα επεισόδιο στην προσπάθεια της αριστερής παρένθεσης. Θέλει να πατήσει πάνω στα πατριωτικά αισθήματα της πλειοψηφίας του πληθυσμού, τα οποία, δυστυχώς όμως, αφήνει να ντύνονται με εθνικιστικές και ακροδεξιές κορώνες και εκφορές του λόγου, προκειμένου να πετύχει την πτώση της κυβέρνησης».

Στο ερώτημα αν βλέπει να συνεχίζεται αδιατάρακτη η πορεία της κυβέρνησης, ακόμη και σε περίπτωση που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψηφίσουν στη Βουλή την πρόταση της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, απάντησε: «Πρώτον, περιμένετε να έρθει η συμφωνία-πακέτο, αν καταληχθεί και θα δείτε αν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ, γιατί πρέπει να δούμε όλα τα στοιχεία της πρότασης. Δεύτερον, νομίζω ότι την απάντηση αυτή την έδωσε ο κ. Καμμένος, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης και διατάραξης της κυβερνητικής συνοχής».

Στο ερώτημα αν θεωρεί πιθανό να αλλάξει στάση ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και να ψηφίσει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε: «Θεωρώ ότι θα πετύχουμε, στον βαθμό που υπάρξει αντίστοιχη θέληση από την απέναντι πλευρά, μία συμφωνία που θα είναι προς το συμφέρον της χώρας μας και θα είναι προς το συμφέρον της περιοχής. Και σε αυτή τη βάση θα τοποθετηθούν όλοι, όταν και μακάρι να έρθει τέτοια συμφωνία στη Βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα