Χρυσαυγίτικη φιέστα με συνθήματα και ναζιστικούς χαιρετισμούς στον Νότη Σφακιανάκη (video)

Εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή την περασμένη Παρασκευή, με νεοναζιστικούς χαιρετισμούς και συνθήματα. Περίπου 400 υποστηρικτές και μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος φώναζαν «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» με τον γνωστό τραγουδιστή να τους λέει πως αυτό που κάνουν είναι αντίσταση και ο μοναδικός λόγος που δεν συμμετέχει μαζί τους, στα συνθήματα, είναι επειδή ο ίδιος το αισθάνεται μέσα του.

Αφορμή για το χρυσαυγίτικο ξέσπασμα εντός του

νυχτερινού κέντρου ήταν το τραγούδι «Ήταν τρελός», καθώς και το video που έπαιζε παράλληλα στο videowall, πίσω του, το οποίο έδειχνε τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο από ψευδοϋπουργούς του καθεστώτος Ντενκτάς, οι οποίοι ποτέ δεν συνελήφθησαν.

«Αν ζούσε στις μέρες μας, σίγουρα θα ήταν μαζί σας», είπε ο Νότης Σφακιανάκης, δίνοντας το έναυσμα για τα όσα ακολούθησαν. «Κάνετε αντίσταση», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Κι εγώ υποστηρίζω τους αντιστασιακούς του σήμερα».

Τη σκυτάλη πήραν οι χρυσαυγίτες, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν «Ισαάκ, Σολωμέ, δεν θα σας ξεχνώ ποτέ», ενώ στη συνέχεια φώναξαν όλοι μαζί «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» κάνοντας, κάποιοι, ναζιστικούς χαιρετισμούς, όπως φαίνεται και στο video.

To video είναι δημόσιο στο youtube. To altsantiri.gr σας παραθέτει μερικά αποσπάσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα