Πιτσιρίκια μαθαίνουν μπάλα τους Χριστοδουλόπουλο και Κουρμπέλη (video)

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Δημήτρης Κουρμπέλης τα βρήκαν «σκούρα» εναντίον του Αρντίν Καντίου και του Αντριάνο, των δύο πιτσιρικάδων από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα, όταν τους έδειξαν πώς να παίζουν μπάλα, σε συνάντησή τους στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του Eleven Campaign.

Πρόκειται για έναν μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που στόχο έχει να χρησιμοποιήσει

την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία μέσω εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων.

Από αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου στο «The Mall Athens» επισκέπτες όλων των ηλικιών δίνουν ραντεβού στο «UniteTHEMall» και στους 11+1 ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς του προκειμένου να συμμετάσχουν και να παίξουν δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, οι δύο ομάδες έστειλαν ένα δυνατό ενωτικό μήνυμα στα πέρατα όλου του κόσμου, το μήνυμα του «Ευ αγωνίζεσθαι» και του ότι μπροστά στη στρογγυλή θεά, τη μπάλα, όλοι είμαστε ίσοι.

Παράλληλα με τις φιλανθρωπικές και εκπαιδευτικές δράσεις, ο Οργανισμός γυρίζει ένα φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ, με τίτλο ELEVEN, όπου όλα τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες για παιδιά ανά τον κόσμο. Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα πλέον επίκαιρα θέματα, όπως αυτά της αποδοχής της διαφορετικότητας, της καλλιέργειας της συνεργασίας και της ισότητας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα