Ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος στην ΕΡΤ3

16:49 30/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ΕΡΤ3 καλύπτει σε απευθείας σύνδεση τον «stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο» την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 από τις 07:50 έως τις 13:00.
Από την Πέλλα, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας και συγκεκριμένα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίδεται η εκκίνηση του αγώνα στις 08.00 το πρωί. Ο τερματισμός γίνεται στον Λευκό Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Από το

στούντιο της ΕΡΤ3 ο Τάσος Πακλατζής, με τον Γιώργο Τραπεζανίδη στην αρχισυνταξία και με απευθείας συνδέσεις με τους δημοσιογράφους του Τμήματος Αθλητικής Ενημέρωσης Γιάννη Βοϊτσίδη, Ευγενία Γήτα, Άκη Ιωακείμογλου, Γιώργο Μίνο, Δημήτρη Μπουμπουγιατζή και Θεόδωρο Χατζηπαντελή μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 21.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Η σκηνοθεσία στην τηλεοπτική κάλυψη της διαδρομής είναι των Σήφη Νανάκη, Χρύσας Νίκου, Γιώργου Μπότσου και Απόστολου Τσιτσούλη και στο στούντιο της Νίκης Ιντζέ. Η παραγωγή στη διαδρομή είναι των Έφης Γκούντα, Πένυς Δόντσιου, Αργύρη Δούμπλατζη, Θέμη Μαυροπεραστή, Θεόδωρου Τσέπου και στο στούντιο του Πέτρου Μόδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα