«Πες μας ότι ο σύζυγός σου είναι ISIS και θα σε αφήσουμε» – Τι είπε η γυναίκα του φερόμενου ως τζιχαντιστή

H γυναίκα περιγράφει τις στιγμές που έζησαν όταν αποφάσισαν να φύγουν από τη ΣυρίαΙσχυρίζεται πως μετά την προφυλάκισή του η ψυχική υγεία του άντρα της έχει κλωνιστεί

Ολοκληρωτικά αλλάζει την κατάθεσή της η 20χρονη γυναίκα του φερόμενου ως τζιχαντιστή που συνελήφθη Αλεξανδρούπολης, υποστηρίζοντας ότι δεν κατήγγειλε ποτέ ότι ο άντρας της ήταν βίαιος και καταγγέλλοντας παράλληλα τη συμπεριφορά της αστυνομίας.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη

τζιχαντιστής στην Αλεξανδρούπολη: Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του – Τα σχέδιά του

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο 32χρονος τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη (εικόνες)

Οι αστυνομικοί μού είπαν «πες μας ότι ο σύζυγός σου είναι ISIS και θα σε αφήσουμε ελεύθερη» ανέφερε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και προσθέτει:

«Εάν ο άντρας μου ήταν τζιχαντιστής, δεν θα έδινε στο παιδί του το χριστιανικό όνομα Λυδία», είπε στη συνέχεια η Ταγκρίντ Μούσα.

Η 20χρονη γυναίκα, που παντρεύτηκε με τον φερόμενο ως τζιχαντιστή το 2012, όταν ήταν 15 ετών και απέκτησαν δύο παιδιά- τη Λυδία και τον Σουτζάκ- περιγράφει τις στιγμές που έζησαν όταν αποφάσισαν να φύγουν από τη Συρία για να ζήσουν σε μία ελεύθερη χώρα, όπως αυτή αναφέρει.

Δείτε επίσης: Προσωρινή κράτηση για τον 32χρονο φερόμενο ως τζιχαντιστή – Τι είπε στην απολογία του

«Παντρεύτηκα τον άντρα μου το 2012 όταν ήμουν 15 χρόνων, μετά έφυγα στην Τουρκία να γλιτώσω από τον πόλεμο, εκεί ήρθε και με βρήκε ο άντρας μου το 2014 και ήρθαμε στην Ελλάδα το 2016. Ξέρω ότι στη Συρία έχουμε πόλεμο κατά του Ασαντ. Ο άντρας μου δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανένα, πολύ περισσότερο σε παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως αναζήτησαν καταφύγιο στην Ελλάδα, καθώς ήθελαν μία χώρα σαν την Ελλάδα για να αισθάνονται ασφαλείς.

Τέλος, η Ταγκρίντ ακόμα ισχυρίζεται πως μετά την προφυλάκισή του η ψυχική υγεία του άντρα της έχει κλωνιστεί, ότι νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού και ότι έχει τρελαθεί που κατηγορείται ως τζιχαντιστής. «Πριν τον συλλάβουν έψαχνε για δουλειά σαν εργάτης, γιατί ο πατέρας του ήταν εργολάβος στη Συρία. Τώρα δεν ξέρω τι θα απογίνω, με κατέστρεψαν τα ψέματα ότι ο άντρας μου είναι ISIS», λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα