Πενθεί ο καλλιτεχνικός κόσμος για τον χαμό του Χρήστου Σιμαρδάνη – Τα μηνύματα αποχαιρετισμού

Η είδηση του χαμού του Χρήστου Σιμαρδάνη σκόρπισε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και όσο κι αν γενναία το πάλεψε δεν τα κατάφερε και έφυγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες βράδυ.

Τα social media έχουν γεμίσει εδώ και λίγες ώρες από φωτογραφίες του ηθοποιού που συνοδεύονται από λόγια αποχαιρετισμού.

«Πάντα θα θυμάμαι τις βόλτες μας στη Θεσσαλονίκη.

Αντίο καλέ μου φίλε….Πόση θλίψη σήμερα…», έγραψε η Γιολάντα Μπαλαούρα. Ο Χάρης Γρηγορόπουλος τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «No roots».

Ενώ συγκλονισμένος ο Πάνος Σταθακόπουλος έγραψε: «Είναι απίστευτο. Όσο κ αν ήξερα την κατάστασή σου αδυνατώ να πιστέψω ότι έφυγες μακριά μας τόσο νωρίς. Θα θυμάμαι για πατά τις συνεργασίες μας, το χιούμορ σου κ την εντιμότητα σου κ την στάση ζωής που είχες. Σ’ ευχαριστώ για όλα κ γιατί πριν 1 μήνα θέλησες να έρθω σπίτι σου με την Τζουεις να σε δούμε. Δεν θα ξεχάσουμε τα όσα είπαμε, πόσο το χάρηκες κ πόσες φορές μας είπες ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ….».

«Από σήμερα πιο Φτωχοί … Καλό Ταξίδι Χρήστο μας … Θα μας λείψεις…», έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης με δύο λέξεις: «Καληνύχτα μικρέ μου πρίγκιπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα