Πας σε εκδήλωση της ΔΑΠ; Εμπλουτίζεις αυτόματα το βιογραφικό σου

Μάλλον συνέβη κάτι που δεν ξέρουμε και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει αναλάβει χρέη πανεπιστημίου (;) κολεγίου (;) εκπαιδευτικού φορέα (;).

Το γεγονός είναι το εξής: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Κομοτηνής διοργανώνει εκδήλωση για το Μακεδονικό με ομιλητές τον πρώην υπουργό της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη και έναν καθηγητή του ΔΠΘ.

Η είδηση όμως είναι αυτό που αναγράφεται

κάτω κάτω στην αφίσα, ότι δηλαδή στους παρευρισκόμενους θα διανεμηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, κατάλληλες για χρήση σε βιογραφικό σημείωμα.

Το πώς, με ποια δικαιοδοσία μία φοιτητική παράταξη εξουσιοδοτείται να παρέχει πιστοποιητικά παρακολούθησης εκδήλωσης, κατάλληλα για να εμπλουτίσουν βιογραφικά, είναι παντελώς άγνωστο.

Αν όμως κρίνει κανείς από τον κεντρικό ομιλητή της, τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, παίρνει μια… ιδέα. Πρόκειται άλλωστε για τον «γαλάζιο» υπουργό ο οποίος όταν θήτευε στο υπουργείο Μεταφορών είχε κάνει εκατοντάδες προσλήψεις στην ΤΡΑΜ Α.Ε. εκ των οποίων οι 62 την παραμονή της προκήρυξης των εκλογών του 2009.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι στη Νέα Δημοκρατία έχουν το… know how των ρουσφετιών και του βολέματος ημετέρων. Απλά τώρα το κάνουν και από πιο χαμηλά. Από τα πανεπιστήμια.

Keywords
Τυχαία Θέματα