Παρουσιάστηκαν τα νέα crossover Arona και Leon CUPRA R

Το νέο Leon CUPRA R θα παραχθεί σε 799 μονάδεςΤο Arona παίρνει τη θέση του στη γκάμα των SUV, ακολουθώντας τo Ibiza

Το νέο crossover Arona και το Leon CUPRA R παρουσίασε ο πρόεδρος της Seat με αφορμή την Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Τα νέα οχήματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του περιπτέρου κατά την πρώτη ημέρα Τύπου και θα παρουσιαστούν

με διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, το νέο Leon CUPRA R θα παραχθεί σε μόλις 799 μονάδες, θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (310 ίπποι) καθώς και με DSG έξι ταχυτήτων (300 ίπποι).

Το αμάξωμα φέρει ξεχωριστές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως ανθρακονήματα στο εμπρός και πίσω spoiler, στις πλευρικές ποδιές και στον πίσω διαχύτη, πλαϊνούς καθρέπτες με διακοσμητικά σε χρώμα χαλκού καθώς και νέα πιο δυναμική σχεδίαση στις εμπρός εισαγωγές αέρα. Το SEAT Leon CUPRA R θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του έτους.

Με το νέο Arona η ισπανική εταιρεία εισέρχεται στην κατηγορία των compact crossover. Το Arona παίρνει τη θέση του στη γκάμα των SUV, ακολουθώντας τo Ibiza.
Κατασκευασμένο αποκλειστικά στο εργοστάσιο στο Martorell, ξεχωρίζει χάρη στη σχεδίαση, το ύψος, το πλάτος, τις συμπαγείς διαστάσεις, το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για εξατομίκευση και την πιο προηγμένη τεχνολογία στον τομέα της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας.

Στην έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Seat θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με την φωνητική υπηρεσία Amazon Αlexa. Η συγκεκριμένη συνεργασία στοχεύει στην προσφορά ολοκληρωμένων και έξυπνων λύσεων και βελτιστοποίηση του χρόνου που ο οδηγός περνάει στο αυτοκίνητο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα