Παππάς: Η πλατφόρμα video on demand της υβριδικής ΕΡΤ έχει 1,5 εκατ. video plays

Στο πρόγραμμα υβριδικής τηλεόρασης το οποίο μεταδίδεται από την ΕΡΤ, αναφέρθηκε, με tweet του, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι η πλατφόρμα video on demand (web tv) της ΕΡΤ είχε 1,5 εκατ. video

plays τον Νοέμβριο του 2017 και συνεχίζει δυναμικά. Η ΕΡΤ είναι το πρώτο κανάλι που πέρασε στη νέα εποχή της υβριδικής τηλεόρασης, προσθέτει ο Ν. Παππάς ο οποίος μαζί με τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσο δοκίμασαν τις νέες τεχνολογίες.

Η πλατφόρμα video on demand (web tv) της υβριδικής ΕΡΤ @ERTsocial είχε 1,5 εκατομμύρια video plays το Νοέμβριο του 2017. Και συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά. https://t.co/52tcsQps6A

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 21 Δεκεμβρίου 2017

«Ο γ.γ. Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λ. Κρέτσος μου κάνει…ιδιαίτερα για τις πολλαπλές και ενδιαφέρουσες επιλογές που πλέον προσφέρει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Η ΕΡΤ @ERTsocial είναι το πρώτο κανάλι που πέρασε στη νέα εποχή, της υβριδικής τηλεόρασης και ο γγ Ενημέρωσης & Επικονωνίας, Λ. Κρέτσος, μου κάνει… ιδιαίτερα για τις πολλαπλές και ενδιαφέρουσες επιλογές που πλέον προσφέρει. pic.twitter.com/YW8BFCpWHB

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 21 Δεκεμβρίου 2017

Να σημειωθεί ότι η υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα από τις 4 Δεκεμβρίου και προσφέρει στους κατόχους Smart tv (έξυπνων τηλεοράσεων) πλήθος επιλογών, από θέαση προγραμμάτων στην ώρα που επιθυμεί (video on demand), σειρές και αγαπημένα του προγράμματα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα