Πανικός στο Βερολίνο – Αυτοκίνητο γεμάτο εύφλεκτα υλικά εισέβαλε στα γραφεία του SPD

Συναγερμός στο Βερολίνο τα μεσάνυχτα της παραμονής ΧριστουγέννωνΟ οδηγός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσειΒενζίνη, γκαζάκια και άλλα εύφλεκτα υλικά μέσα στο αυτοκίνητο

Στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του SPD εισέβαλε ένα αυτοκίνητο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο Κρόιτσμπεργκ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ που επικαλούνται τη γερμανική αστυνομία ο οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητο στα γραφεία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD), προκειμένου

να αυτοκτονήσει, ενώ ο ίδιος, τραυματίστηκε ελαφρά.

«Περίπου τα μεσάνυχτα, ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στην έδρα του SPD στο Willy-Brandt-Haus στο Κρόιτσμπεργκ. Εκτός από τον οδηγό, δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Gegen Mitternacht ist ein Mann mit einem Auto in den Eingangsbereich der #SPD-Parteizentrale im Willy-Brandt-Haus in #Kreuzberg gefahren. Bis auf den Fahrer selbst gab es keine Verletzten. Unser #LKA hat die Ermittlungen übernommen.
^tsm

— Polizei Berlin (@polizeiberlin) 25 Δεκεμβρίου 2017

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τις πρώτες γυάλινες πόρτες του κτιρίου (Willy Brandt House), όπου και στεγάζονται τα γραφεία του SPD, ενώ ήταν φορτωμένο με δοχεία πετρελαίου και γκαζάκια υγραερίου. Το σύστημα κατάσβεσης του κτιρίου, ενεργοποιήθηκε σβήνοντας τις φλόγες που προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στην είσοδο.

Οι αρχές δεν προχώρησαν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του άνδρα, γνωστοποιώντας μόνο ότι πρόκειται για έναν 58χρονο.

Δεν έχει διευκρινιστεί γιατί ο άντρας επέλεξε τα γραφεία του SPD, το οποίο βρίσκεται σε πολιτική τροχιά έναρξης διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με τους συντηρητικούς της Άγγελα Μέρκελ.

Φωτογραφίες με όσα βρέθηκαν μέσα στο όχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα