«Όσο γρηγορότερα φύγετε, τόσο το καλύτερο για τη χώρα», διεμήνυσε ο Μητσοτάκης (video)

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη διαδραματίστηκε σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» και της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της ΝΔ για την εγκληματικότητα.

Υπήρξαν εκατέρωθεν «βολές» για τα ταξίδια του κ. Τσίπρα

στο Παρίσι και του κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χαρακτηρίζει εξαιρετικά σοβαρή την κατάσταση ενώ δήλωσε πως είναι υποχρέωση του κράτους δικαίου η ασφάλεια των πολιτών.

Έκανε παράλληλα λόγο για «παιδική χαρά των βανδάλων» και για εγκληματικότητα των καλάσνικοφ στα Εξάρχεια.

Υποστήριξε ότι με την ανοχή της κυβέρνησης εκκολάπτεται μία νέα γενιά τρομοκρατών ενώ για το θέμα στο κόμμα του έχουν «ιδεολογικές εμμονές».

Προανήγγειλε επανασύσταση «της ομάδας ΔΙΑΣ» ενώ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «πρέπει ντρέπεστε… και για το στέλεχός σας, τον κ. Λάμπρου, που είχε αναλάβει διαπραγματεύσεις με πολλούς έγκλειστους στον Κορυδαλλό».

Στην δευτερολογία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι δεν τον έχει πείσει ο πρωθυπουργός ότι υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο κατά της εγκληματικότητας.

Επανέλαβε παράλληλα ότι η διαπραγμάτευση θα έπρεπε να είχε κλείσει ένα χρόνο πριν καθώς ο λογαριασμός συνεχώς ανεβαίνει και ο πρωθυπουργός έχει βάλει τη χώρα σε επικίνδυνο και κατηφορικό μονοπάτι.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου το σχοινί στοιχίζει 20 δις» είπε ο Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι έκλεισε το θέμα της δραχμής καθώς η Ελλάδα ανήκει στην ευρωζώνη.

«Όσο γρηγορότερα φύγετε τόσο καλύτερα για τη χώρα» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα