Οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο: «Αν το κάνεις, θα πεθάνουμε μαζί»

Περιέλουσε με βενζίνη τη μητέρα του και της έβαλε φωτιά«Αν είναι ν’ αυτοκτονήσεις θα… φύγουμε μαζί»

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Διδυμοτείχου. Ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη κατάκοιτη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί. Τελικά μετάνιωσε, προσπάθησε να την σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε. Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και βάση όσων είπαν στους αστυνομικούς τόσο ο ίδιος ο μητροκτόνος όσο και η μητέρα του, μια και πριν πεθάνει από

τα εγκαύματα μιλούσε κανονικά έστω και με δυσκολία, ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

«Αν είναι ν’ αυτοκτονήσεις θα… φύγουμε μαζί»

Το πρωί της Τετάρτης Ο 56χρονος ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του. Όταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, μετάνιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Η ηλικιωμένη λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου όμως τελικά απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης.
Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου ενώ η αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση. Όσο για την φωτιά στο σπίτι, ήταν μικρής έκτασης και την έσβησε η πυροσβεστική υπηρεσία του Διδυμοτείχου.

Πηγή: evros-news.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα