Δικηγόροι στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη Θεσσαλονίκης

Ο ∆ήµαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη προκηρύσσει την πλήρωση µε επιλογή δύο (2) θέσεων δικηγόρων παρ’ Αρείω Πάγω, που είναι µέλη του ∆ικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, µε µηνιαία αντιµισθία, στο ∆ήµο Πυλαίας – Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Η πρόσληψη θα γίνει σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.2 περ. ιβ΄ του Ν.2190/94 (ΦΕΚ 28Α ), όπως ισχύει, και του άρθρου 43 του Ν.4194/13 (ΦΕΚ 208Α ) (Κώδικας ∆ικηγόρων), όπως

ισχύει κάθε φορά, και οι προσληφθέντες θα συνδέονται µε το ∆ήµο Πυλαίας – Χορτιάτη µε σχέση έµµισθης εντολής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν στο ∆ήµο Πυλαίας – Χορτιάτη σε αποκλειστική προθεσµία τριάντα (30) ηµερών από την εποµένη της τελευταίας δηµοσίευσης της προκήρυξης στον ηµερήσιο Τοπικό Τύπο, αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόµενη από:

α) Πιστοποιητικό ποινικού µητρώου

β) Πιστοποιητικό του οικείου ∆ικηγορικού Συλλόγου από το οποίο να προκύπτει ότι ο υποψήφιος δεν έχει τιµωρηθεί πειθαρχικά και ότι δεν κατέχει άλλη έµµισθη θέση.

γ) Υπεύθυνη ∆ήλωση ότι ο υποψήφιος δεν παρέχει τις υπηρεσίες του αποκλειστικά ή συστηµατικά µε αµοιβή κατά υπόθεση σε άλλο νοµικό πρόσωπο του δηµοσίου τοµέα και δεν λαµβάνει πάγια περιοδική αµοιβή από Νοµικό Πρόσωπο του δηµόσιου τοµέα .

δ) Βιογραφικό Σηµείωµα µε τα στοιχεία της επιστηµονικής και επαγγελµατικής του δράσης, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών και ουσιαστικών τους προσόντων (πτυχία , µεταπτυχιακοί τίτλοι κ.λπ.).

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισµού παρέχονται τις εργάσιµες ηµέρες ∆ευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 -14:00 από το Τµήµα Ανθρώπινου ∆υναµικού της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικών Υπηρεσιών του ∆ήµου Πυλαίας – Χορτιάτη, αρµόδια υπάλληλος κα. Κάλτσιου Αργυρώ , ∆ιεύθυνση Απ. Σαµανίδη 21 Πανόραµα Τ.Κ. 55236, τηλέφωνο 231330 1075, 231330 1022, 231330 1023.

Keywords
Τυχαία Θέματα