Οι ορισμοί γραμματέων καλά κρατούν στη ΝΔ

Οι ορισμοί γραμματέων συνεχίζονται κανονικά και αδιάκοπα στη Νέα Δημοκρατία. Όπως μαθαίνουμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε στη θέση του αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού, υπεύθυνο για την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος, τον Στάθη Σταθόπουλο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ο ορισμός τεσσάρων επιπλέον αναπληρωτών της Γραμματείας Οργανωτικού. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Γούλας για Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και νησιά

Ιονίου, ο Δημήτρης Αγαπίου για την Κρήτη, ο Διονύσης Κυριακόπουλος για τους Ετεροδημότες και ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης ως υπεύθυνος κινητοποίησης εθελοντών και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αν λάβουμε υπόψη μας και τους προηγούμενους ορισμούς γραμματέων δεν αποκλείεται, εφόσον συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο στην Πειραιώς, οι γραμματείς να ξεπεράσουν σε αριθμό τους υπαλλήλους του κόμματος.

Ίσως με αυτό τον τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να επεκτείνει την επιρροή του στο εσωκομματικό τοπίο, η οποία παρά τον ένα του χρόνο στον «γαλάζιο θώκο» παραμένει σε χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με τους προκατόχους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα