Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 19/12

Η μέρα ξεκινάει με κάποια δυσαρέσκεια, με μια αίσθηση ότι κάνουμε πράγματα που δεν μας ικανοποιούν όσο θα θέλαμε.Το καλό όμως σ’αυτήν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι αν μη τι άλλο έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ποιες ανάγκες μας ή ποιες ανασφάλειες μας είναι αυτές που μας δεσμεύουν και μας κρατούν μακριά από στιγμές απόλαυσης και καταστάσεις που θα μπορούσαν να μας ευχαριστήσουν.Από μία άλλη γωνία μπορούμε να δούμε και νέες προκλήσεις που για να καταφέρουμε να τις ζήσουμε θα πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορές και στερεότυπα που μας περιορίζουν. Το καλό και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι σήμερα θα
έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αλλαγές, όχι στη θεωρία, αλλά πρακτικά. Μπορούμε να κάνουμε βήματα στα οποία θα έχουμε πιστέψει πριν τα κάνουμε και θα τα έχουμε επιλέξει συνειδητά.

Κριός

Η όποια ανασφάλεια μπορεί να κρύβουν τα οικονομικά σας ή η έλλειψη ικανοποίησης από την ανταμοιβή των κόπων σας αποτελεί ένα κίνητρο για να επιχειρήσετε να κάνετε δραστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα, μπορεί να πάρετε αποστάσεις από μια σχέση που δε σας καλύπτει, προκειμένου να καταλάβετε κατά πόσο εσείς έχετε υπερβολικές απαιτήσεις ή οι άλλοι αδιαφορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.

Ταύρος

Έχετε προσωπικούς λόγους που δε σας επιτρέπουν να αφεθείτε και να απολαύσετε τις εξελίξεις που μπορεί να έχουν σημαντικά θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μπορεί να φοβάστε το αύριο ή απλά να ζείτε όλα εκείνα τα συναισθήματα που ζει κάποιος σε μια μεταβατική φάση, το μπέρδεμα ανάμεσα στο κλείσιμο ενός κύκλου και στο ξεκίνημα ενός νέου. Επίσης, αν για τον οποιονδήποτε λόγο έχετε δυσαρεστήσει κάποιο φίλο σας, καλό θα είναι να βρείτε το θάρρος να εξηγήσετε τη θέση σας και τα συναισθήματα σας απέναντι του. Ίσως εκεί να βρίσκεται η λύση.

Δίδυμοι

Προσπαθείτε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε αφήσει ανοιχτές προκειμένου να περάσετε τις μέρες που ακολουθούν χωρίς άγχος. Το καλό είναι ότι σαν να συνωμoτεί το σύμπαν προκειμένου να μπορέσετε να περάσετε χαλαροί τις γιορτές, αφού κάποια από τα θέματα που μπορεί να απαιτούσαν άμεσο χειρισμό, σηκώνουν προσωρινά λευκή πετσέτα, πράγμα που αν μη τι άλλο σημαίνει την αναβολή των εξελίξεων.

Καρκίνος

Η δυσαρέσκεια για εσάς σχετίζεται με τον φιλικό σας περίγυρο και γενικότερα ίσως με την κοινωνική σας ζωή. Είναι πιθανό να βρίσκεστε αντιμέτωποι με κάποια προδοσία από κάποιο φίλο σας, να νιώθετε ότι κάποιος άλλος μπορεί να μη σας εμπιστεύεται όσο θα περιμένατε ή κάποιος να σας βλέπει με άλλο μάτι. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας και που αν δεν καλύπτουν τα κενά των φίλων, σίγουρα σας κάνουν να περνάτε όμορφα.

Λέων

Νιώθετε μια σχετική απογοήτευση, γιατί στα σχέδια που καταστρώνετε εδώ και καιρό υπολογίζετε στην υποστήριξη ανθρώπων απ’ τον περίγυρο σας που για την ώρα δε φαίνονται τόσο θερμοί. Σε πρώτη φάση καλό θα είναι να μετρήσετε τις δικές σας δυνάμεις, να βάλετε τα δεδομένα κάτω και να καταλήξετε στο κατά πόσο τα πράγματα είναι εφικτό να γίνουν όπως τα έχετε σχεδιάσει ή αν θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τα σχέδια σας.

Παρθένος

Γενικότερα νιώθετε ότι υπάρχει ένα βάρος στην ατμόσφαιρα που δε σας αφήνει να χαρείτε πράγματα στη ζωή σας τελευταία και ότι πάντα υπάρχει ένα ταβάνι, όταν πρόκειται για ευχάριστες καταστάσεις. Αυτό λοιπόν μάλλον έχει καθορίσει τόσο τη σκέψη σας που ακόμα κι όταν μιλάτε για ένα ταξίδι, που για τους περισσότερους μπορεί να σημαίνει ένα λόγο να χαίρονται, για εσάς μπορεί να αποτελεί ένα ακόμα πεδίο στο οποίο εμφανίζονται αναποδιές. Μήπως να σκεφτείτε λίγο θετικά;

Ζυγός

Η σεξουαλική σας ζωή είναι αυτή που θα σας τραβήξει την προσοχή σήμερα και όχι απαραίτητα με άσχημο τρόπο, αλλά κάποιο ψεγάδι υπάρχει. Κατ’ αρχάς, υπάρχει ενδιαφέρον, βλέπετε στον άλλον πράγματα που σας αρέσουν και κυρίως μετά από καιρό μπορεί να νιώθετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε κάποιον. Αυτός ο κάποιος όμως είναι το θέμα, αφού είτε έχει ανοιχτές εκκρεμότητες με το παρελθόν, είτε δεν είστε το μόνο άτομο που τον ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Πριν πείτε οτιδήποτε να σας υπενθυμίσω ότι κι εσείς φημίζεστε για την αναποφασιστικότητα σας.

Σκορπιός

Καλό θα είναι να συστήνεστε στον κόσμο με το ζώδιο σας, για να ξέρουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν. Κάποιοι σήμερα μπορεί να το πάνε φιρί-φιρί να δοκιμάσουν τι πάει να πει τσίμπημα Σκορπιού, αφού φαίνεται πως σας δυσαρεστούν με τις πράξεις τους και κάποια πράγματα τα παίρνετε προσωπικά. Πριν βγάλετε πάντως την περίφημη εκδικητική σας πλευρά, θυμηθείτε ότι η Αφροδίτη τώρα είναι στο ζώδιο σας και μπορείτε να πάτε γι’ άλλα, αντί να χάσετε χρόνο με ανθρώπους με τους οποίους δεν περνάτε καλά.

Τοξότης

Καλό θα ήταν να θυμάστε ότι κάποια πράγματα ίσως είναι καλύτερο να τα σκαλίζουμε όσο μας παίρνει. Όχι επειδή δεν πρέπει να τα αγγίξουμε, αλλά είναι σημαντικό αν μη τι άλλο, να γνωρίζουμε το πότε θα έχει νόημα να το κάνουμε. Απλά να πιέσουμε καταστάσεις για να βγάλουμε τα απωθημένα μας, πέραν του ότι κάποιες φορές δεν είναι δίκαιο, δεν δίνει και στην άλλη πλευρά τη δυνατότητα να σταθεί απέναντι μας με τρόπο που θα μας δώσει χρήσιμες απαντήσεις, αλλά με αμυντικό τρόπο που θα μπορούσε εύκολα να μας πληγώσει περαιτέρω ή να μας αποπροσανατολίσει.

Αιγόκερως

Σήμερα οι απαιτήσεις που μπορεί να έχουν από εσάς είτε οι εραστές, είτε τα παιδιά σας είναι αυτές που νιώθετε ότι σας περιορίζουν και μπορεί να σας κρατούν μακριά από κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις που θα θέλατε να παρευρεθείτε ή από κάποιες ασχολίες που εξυπηρετούν προσωπικές σας ανάγκες. Το βράδυ όμως αναμένεται να αλλάξει αυτή η αίσθηση αφού σε κάθε περίπτωση εσείς θα βρείτε νόημα στα πράγματα και τρόπο να περάσετε όμορφα.

Υδρόοχος

Καλή η καριέρα, καλή η όποια κοινωνική καταξίωση μπορεί να απολαμβάνετε, αλλά τι νόημα έχουν όλα αυτά αν δεν μπορείτε να νιώσετε καλυμμένοι συναισθηματικά. Αυτό ακριβώς είναι που σας τρώει σήμερα, οι συναισθηματικές σας ανάγκες, η σιγουριά ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί και δέχεται το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείστε. Καλώς ή κακώς οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την εύνοια των ημερών στα επαγγελματικά ζητήματα χωρίς ανασφάλειες αυτή τη στιγμή.

Ιχθείς

Η προετοιμασία ενός ταξιδιού είναι αυτή που μπορεί να σας πιέζει σήμερα. Θα σας πω τι κάνω εγώ, που προσπαθώ να ετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ, ξεχωρίζω τα αγαπημένα μου ρούχα και τα βάζω πρώτα πρώτα στη βαλίτσα μια-δυο μέρες πριν, ετοιμάζω και ό,τι άλλο μπορώ και όταν έρθει εκείνη η ώρα, απλά φεύγω. Τώρα αν έχω ξεχάσει τίποτα πίσω, που η αλήθεια να λέγεται, συμβαίνει, δε βαριέσαι… Σίγουρα δε θα ήταν κάποιο απ΄τα αγαπημένα μου ρούχα ή αξεσουάρ. Άσε που μπορεί να ήταν και περιττό.

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα