Οι οκτώ που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ – Πρόσωπα με εμπειρία

Συνεχίζονται οι έρευνες για την επίθεση στο κτήριο του ΣΚΑΪΗ Αντιτρομοκρατική ερευνά για σπίτι- γιάφκαΟι ενδείξεις δείχνουν ότι η βόμβα στον ΣΚΑΪ είχε ίδιο κατασκευαστή με τους ωρολογιακούς μηχανισμούς στο Εφετείο και σε τράπεζαΈνα από ύποπτα πρόσωπα είναι ο κατασκευαστής -ή αλλιώς ο «μάγειρας» – της βόμβας

Ενώ οι Αρχές αναμένουν την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον ΣΚΑΪ, έχουν στρέψει τις έρευνές τους στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, σε υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και στο καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στα Πετράλωνα.

Στο μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική ερευνά για σπίτι –

γιάφκα, ενώ οι ενδείξεις δείχνουν ότι η βόμβα στον ΣΚΑΪ είχε ίδιο κατασκευαστή με τους ωρολογιακούς μηχανισμούς στο Εφετείο και σε τράπεζα, αλλά και με εκείνον που δεν εξερράγη στο υπουργείο Εργασίας.

Οι οκτώ ύποπτοι που έχουν μπει στο μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το «Έθνος» οκτώ ύποπτοι έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής, το προφίλ των οποίων ταιριάζει με αυτό που έχουν σχηματίσει οι αρμόδιοι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς «έμπειρα» και με μακρά πορεία στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης. Ένας από αυτούς είναι ο κατασκευαστής -ή αλλιώς ο «μάγειρας»- της βόμβας, που εξερράγη τα ξημερώματα της Δευτέρας στον όμιλο.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι τρομοκράτες διαφεύγουν από το σημείο που έβαλαν τη βόμβα στον ΣΚΑΪ

Το αυτοκίνητο των δραστών που τοποθέτησαν τη βόμβα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στα γραφεία του ομίλου.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel, σκούρου χρώματος που βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα.

Από την επεξεργασία του βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα kathimerini.gr προκύπτει ότι οι δράστες κινήθηκαν επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο ρεύμα προς Πειραιά και αφού τοποθέτησαν τη βόμβα στο μεταλλικό κιγκλίδωμα, στο πλάι του δρόμου, διέφυγαν κάνοντας αναστροφή στο φανάρι, έξω ακριβώς από το κτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα