Ο Πανιώνιος αγκαλιάζει τους πρόσφυγες – Συγκινητικές εικόνες από το γήπεδο

Για πρώτη φορά στη Super League, αντί για τα παιδιά των ακαδημιών των δύο συλλόγων, ως είθισται, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κρατούσαν παιδιά προσφύγων για να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο στέλνοντας μήνυμα αγάπης.

Τα προσφυγόπουλα από τη Δομή Φιλοξενίας Σκαραμαγκά ξεπρόβαλαν από τη φυσούνα μαζί με τους παίκτες αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Πανιωνίου, πριν τη σέντρα, για την 26η αγωνιστική της Super League.

Νωρίτερα,

τα παιδιά μπήκαν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, έπαιξαν με ρέπλικες Κυπέλλων, πόζαραν μπροστά στους φακούς των φωτογράφων και εν συνεχεία πήραν θέση στην κερκίδα, απ’ όπου παρακολούθησαν και τα 90 λεπτά του ματς.

«Ο Πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες» ήταν το μότο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας της ΠΑΕ Πανιώνιος που καλούσε τους οπαδούς της: «Έλα στο παιχνίδι με το παιχνίδι σου».

Ο κόσμος του Πανιωνίου ανταποκρίθηκε, όπως αποδεικνύεται από τα αμέτρητα παιχνίδια που πρόσφεραν και συνέλεξαν οι φίλαθλοι, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, για τα παιδιά.

Στο γήπεδο του Πανιωνίου ήταν και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος κατέβηκε στην αίθουσα Τύπου, μίλησε με τα παιδιά, ενώ τα αποχαιρέτησε από κοντά, όταν ανέβηκαν στο πούλμαν για να επιστρέψουν στη Δομή Φιλοξενίας Σκαραμαγκά.

Το πανό των «πανθήρων», δηλαδή των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας της Νέας Σμύρνης, υπενθύμιζε: «Πανιώνιος σημαίνει προσφυγιά». Η ευχή, είναι να συνεχιστεί η στήριξη στα παιδιά αυτά με δράσεις και προσφορά σε μόνιμη βάση, από τα επαγγελματικά σωματεία της Super League.

Δείτε εικόνες από το γήπεδο:

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα