Ο Όλυμπος στέλνει μηνύματα στον Λάκη Λαζόπουλο (εικόνες)

Η Αιγάνη, το χωριό αυτό του Ολύμπου ακόμα ζει στους ρυθμούς της παράστασης που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με τους ανθρώπους του χωριού.

Μια πρωτοπόρα παράσταση που ένωσε όλο το χωριό σε μια αυτοσχεδιαστική βραδιά τέχνης.

Στο τέλος της παράστασης ο Λάκης Λαζόπουλος αγκάλιασε την γηραιότερη του χωριού και της τραγούδησε με συνοδεία

όλου του χωριού το «Όλα σε θυμίζουν».

Αναλυτικά, η εφημερίδα «Ελευθερία» έγραψε:

«Μια σπουδαία παράσταση με σπουδαίους ανθρώπους. Ένας Λάκης Λαζόπουλος τρυφερός, συγκινητικός και εκθαμβωτικός. Η ερμηνεία του καθηλωτική.

Λόγος όμορφος, μεστός, «ντυμένος» με αγάπη. Τραγούδια που έκαναν την ψυχή να σκιρτήσει και τα μάτια να βουρκώσουν. Όλα αυτά στο όμορφο θεατράκι της Αιγάνης που γέμισε ασφυκτικά με κατοίκους και παραθεριστές που έσπευσαν να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Λάκη Λαζόπουλο, τον δικό τους Λάκη.

Η παράσταση με τίτλο «Μάνα απόψε θα μιλήσω για σένα» ήταν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν ήταν απλώς ένα θεατρικό ή ένας μονόλογος. Ήταν μια κατάθεση ψυχής, μία ένωση δυνάμεων – ανθρώπων με όραμα και αγάπη για τον τόπο τους.

Πρωταγωνίστρια η μάνα, μνήμες, βιώματα, συναισθήματα, έγιναν λέξεις και έσμιξαν με τις νότες. Ο Λάκης Λαζόπουλος για ακόμη μια φορά κατέκτησε το κοινό του που δεν σταμάτησε στιγμή να τον χειροκροτά και να τον επευφημεί. Μέχρι και πανό κρέμασαν οι θαυμαστές του, «Λάκη η Αιγάνη μαζί σου. Όλε!».

Όλο το χωριό στο πόδι και όχι άδικα όπως αποδείχτηκε καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος, τους χάρισε μια ανεπανάληπτη βραδιά συγκίνησης και γέλιου μέχρι δακρύων. Η μάνα του και οι μανάδες όλου του κόσμου, του έδωσαν το «θεατρικό σκοινί» για να πιαστεί και εκείνος σκαρφάλωσε ψηλά, πολύ ψηλά όπως μόνο εκείνος ξέρει… και ο κόσμος τον ακολούθησε και άνοιξε την αγκαλιά του γι’ αυτόν τον σπουδαίο θεατράνθρωπο που βρέθηκε στην Αιγάνη, γιατί πολύ απλά ήθελε να είναι στον τόπο του και να προσφέρει με την τέχνη του.

Στη σκηνή μαζί του τρεις ερασιτέχνες από την περιοχή, ο Χρήστος Χαλτούπης, η νεαρή Χαρίκλεια Μπλουγούρα και ο Στέλιος Χλωρός και ένα εκπληκτικό μουσικό σχήμα που απέδωσε με εκπληκτικό τρόπο τραγούδια μεγάλων ερμηνευτών, που αποτελούνταν από τους Γιώργο Ζαφείρη (τσέλο), Θάνο Παπαγεωργίου (κιθάρα-φωνή) και Κωσταντίνο Σκριμπώνη (βιολί)».

Μηνύματα αγάπης στον Λάκη Λαζόπουλο

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα αγάπης από ανθρώπους του χωριού Αιγάνη, με τα οποία τον ευχαριστούν για τη χαρά και τη συγκίνηση που τους χάρισε.

Ενδεικτικά:

«ΛΑΚΗ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ Κ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟ TUNNEL OLYMPUS FESTIVAL ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΝΗ…!!!!

ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ .

ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ. ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΑΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΤΩΝ 1300 ΘΕΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ Σ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ HAPPY END. Η 93ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΡΕΚΑ, Η ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΦΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ!!!!

ΛΑΚΗ, ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!»

Δημήτρης Γρέκας

«ΣTON OΛYMΠO, ΣTHN AIΓANH….

KATEBHKAN ΘEOI KAI NEPAIΔEΣ NA ΔOYN, ΠΩΣ ENAΣ ANΘPΩΠOΣ ΛATPEYETAI ΣAN ΘEOΣ. EKΣTAΣIAΣMENOI ΓYPIΣAN ΣTO ΔIA KAI TOY MIΛHΣAN ΓIA TO ΘEIKO TAΛENTO.

EKEINOΣ XAMOΓEΛAΣE ΣYNΩMOTIKA KAI TOYΣ EΔEIΞE TO ΠOYΓKI ME TA XAPIΣMATA.

ΠAPAΔEXΘHKE AΠOΛOΓHTIKA ΠΩΣ ΣTHN ΠEPIΠTΩΣH TOY ΛAKH, TOY EΠEΣE ΠOΛY ΠEPIΣΣOTEPO AΠ’TO ΠPOBΛEΠOMENO.

KAI ETΣI ΛOIΠON,HPΘEΣ ΣTO BOYNO TΩN ΘEΩN NA AΠOTIΣEIΣ ΦOPO TIMHΣ ΣE ΘEOYΣ KAI ANΘPΩΠOYΣ, ME MIA MAΓIKH ΠAPAΣTAΣH, AΠ’ TIΣ ΠOΛΛEΣ ΠOY ΔINEIΣ ΣTH ΔIAΔPOMH ΣOY….Σ’ EYXAPIΣTOYME!!»

Χρήστος Χαλτούπης

Keywords
Τυχαία Θέματα