Ο Ολυμπιακός ζητά τιμωρία του Γιαννακόπουλου – Τι απαντά ο ίδιος

Τα εμπρηστικά ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσω επιστολής που κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητά την τιμωρία του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ταυτόχρονα στην επιστολή ζητά επιπλέον μέτρα ασφαλείας

για την αποστολή του Ολυμπιακού, στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, υποστηρίζοντας πως η στάση του Γιαννακόπουλου έχει δυναμιτίσει το κλίμα.

Ο κ. Βασιλειάδης προειδοποίησε σήμερα τους «αιωνίους» ότι πρέπει να συμμορφωθούν στους εναπομείναντες τελικούς, διαφορετικά θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες.

Η απάντηση Γιαννακόπουλου

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επιστολή που απέστειλε ο Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ έκανε λόγο για θράσος από την πλευρά των ερυθρόλευκων, γράφοντας συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Instagram:

«Αυτό και αν είναι θράσος… Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης… Υπάρχει κράτος; ΥΓ: Κύριοι του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο ΣΕΦ θα μας πείτε τίποτα ή όλα ήταν καλά;».

Λίγο αργότερα έκανε και δεύτερη ανάρτηση στην οποία απευθύνεται στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αντί να καταδικάσετε τα επεισόδια στο ΣΕΦ, κάνετε και καταγγελίες; Ντροπή! Σας πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος πλέον».

Keywords
Τυχαία Θέματα