Ο Μελανσόν «κέρδισε» ακόμα και την… Πάμελα Άντερσον

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Γαλλίας, Ζαν Λικ Μελανσόν, κερδίζει συνεχώς έδαφος στις δημοσκοπήσεις, ενόψει των εκλογών της Κυριακής (23/4), ωστόσο ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε στήριξη από την… Πάμελα Άντερσον.

Στο pamelaandersonfoundation.org, η αμερικανίδα σεξοβόμβα καλεί τους γάλλους πολίτες να ψηφίσουν τον «σταυροφόρο υπέρ των ζώων» Μελανσόν, εξηγεί τους λόγους που στηρίζει τον αριστερό υποψήφιο, σχολιάζει και τη σημασία των Wikileaks, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια και στηλιτεύει την προσπάθεια των αμερικανικών υπηρεσιών να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση, συλλαμβάνοντας παράλληλα τον εμπνευστή τους, Τζούλιαν Ασάνζ.

«Αισθάνομαι πως οι Γάλλοι ειδικότερα, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να αναζητά κανείς την αλήθεια και να γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι που ψηφίζουν είναι τίμιοι» αναφέρει στο κείμενο.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στη δέσμευση του Μελανσόν να δοθεί άσυλο και γαλλική υπηκοότητα στον ιδρυτή των Wikileaks.

«Ο Μελανσόν ανέφερε ακόμη πως θα του απονείμει το «μετάλλιο της τιμής». Ένας «σταυροφόρος υπέρ των ζώων», πρωταθλητής σε θέματα κλιματικής αλλαγής και άνθρωπος με βαθιά πίστη στη δικαιοσύνη για όλους», σχολίασε η Άντερσον, προσθέτοντας πως θα ήταν υπέροχο να επανενωθεί η οικογένεια του Άσανζ στη Γαλλία.

«Mr Melenchon for President! S’il vous plait», καταλήγει η Πάμελα, ποστάροντας και το παρακάτω βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα