Ο Κωνσταντινέας δεν θα ήθελε να ξανασφυρίξει εκτός κι αν…

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας βρέθηκε από τα γήπεδα στη Βουλή και μίλησε γι’ αυτό και πολλά άλλα στο αθλητικό site, sportsroom.

«Το κοινό στοιχείο που συνδέει τη διαιτησία με την πολιτική έχει να κάνει με την αποδοχή του κόσμου. Χωρίς αυτήν δεν μπορείς ούτε να σφυρίζεις παιχνίδια, ούτε να βρεθείς στη Ελληνικό Κοινοβούλιο», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια τόνισε πως είναι εξίσου δύσκολα και τα δύο. «Και οι δύο χώροι δεν είναι και οι καλύτεροι. Όπως όταν ένας

διαιτητής κάνει κάποιο λάθος μας παίρνει όλους η μπάλα, έτσι και στην πολιτική επειδή ορισμένοι βουλευτές μπορεί να παρανομούν και εκεί μας… τσουβαλιάζουν όλους μαζί», τόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας, τονίζοντας ωστόσο πως δεν του λείπει καθόλου η σφυρίχτρα «Έτσι όπως είναι σήμερα το ποδόσφαιρο και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ να μου έλεγες ότι θα σφυρίξω, δεν ξαναγύριζα πίσω. Το ποδόσφαιρο, δυστυχώς, δεν είναι πια ένα παιχνίδι, αλλά μία ανελέητη μάχη συμφερόντων. Κι εμείς, που προλάβαμε να ζήσουμε τη ρομαντική εποχή του, δεν θέλουμε να το βλέπουμε έτσι.

Όταν, με το καλό, το ποδόσφαιρο ξαναγίνει ένα παιχνίδι όπως ήταν στο παρελθόν ίσως και να μου ξανάρθει η επιθυμία να ξαναβάλω τη σφυρίχτρα στο στόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα