Ο γιος του Λίαμ Γκάλαχερ κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Topman (εικόνες)

Το Topman ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα πώλησης ανδρικών ρούχων και υποδημάτων της Αγγλίας επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο για το φθινοπωρινό lookbook τον 17χρονο, Λένον Γκάλαχερ, γιο του Λίαμ Γκάλαχερ των Oasis.

Ο Γκάλαχερ εμφανίζεται μαζί με άλλα νέα πρόσωπα που φορούν κομμάτια από την καινούρια συλλογή της αλυσίδας λιανικών πωλήσεων, η οποία ενσωματώνει

τη δεκαετία του ’90 με τη μορφή χαλαρών αθλητικών ενδυμάτων και t-shirt με γραφικά. Ο 17χρονος έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο στο Topman, τον περασμένο Ιανουάριο.

Στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της φωτογράφησης, στα οποία ο Γκάλαχερ μιλά για τον πατέρα του δόθηκαν επίσης στη δημοσιότητα από το Topman.

«Όταν πηγαίνω στον πατέρα μου πρέπει να «τρυπώνω» στην ντουλάπα του. Είναι σαν «Επικίνδυνη Αποστολή». Έχει ορισμένα πολύ ωραία σνίκερς. Η μητέρα μου έχει επίσης κάποια τέλεια ρούχα και πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω «πάρει» κάποια, όπως επίσης κάποια του μεγαλύτερου αδερφού μου». Η μητέρα του Γκάλαχερ είναι η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, Πάτσι Κένσιτ. Ο μεγαλύτερος, ετεροθαλής αδελφός του είναι ο Τζέιμς Κερ, γιος της Πάτσι Κένσιτ από τον προηγούμενο γάμο της με τον Τζιμ Κερ των Simple Minds.

Το brand επίσης ξεκίνησε συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους βρετανούς σχεδιαστές μόδας της νέας γενιάς, τον Τσάρλι Κέισι Χέιφορντ, ο οποίος εργάζεται με τον πατέρα του στην πολυτελή ανδρική ετικέτα ρούχων Casely-Hayford.

Ο Χέιφορντ επιμελήθηκε μία capsule συλλογή αποτελούμενη από 10 κοστούμια που συνδυάζουν τις παραδοσιακές τεχνικές ραπτικής με τις μοντέρνες σιλουέτες.

Η συλλογή αποτελείται από casual κοστούμια από stretch wool υφάσματα, πιο επίσημα κομμάτια συμπεριλαμβανομένου ενός γαλαζοπράσινου blazer από βελούδο και κλασικά σμόκιν σε ασπρόμαυρο. Υπάρχουν επίσης προτάσεις για καθημερινό ντύσιμο και μερικά πιο εκκεντρικά κομμάτια, όπως ένα μεταξωτό σακάκι κιμονό με περίτεχνα σχέδια εμπνευσμένα από την Ασία.

Recognise the ‘brows? Recognise the hair? Check our interview with Lennon Gallagher, the face of our new campaign: https://t.co/b2igAkR2yI pic.twitter.com/dsMLWQ0NKR

TOPMAN (@Topman) June 1, 2017

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα