Ο Φαλκάο παίζει μπάλα στη Λευκάδα (εικόνες – video)

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο βρέθηκε στο Νυδρί της Λευκάδας δίνοντας από κοινού με τον Γιώργο Καραγκούνη το «παρών» σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την αδελφοποίηση του Οδυσσέα Νυδριού με την Μονακό και της ανόδου της τοπικής ομάδας του Νυδριού στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/5) ο Φαλκάο επισκέφθηκε τις ακαδημίες του Οδυσσέα και έπαιξε μπάλα με τους μικρούς θαυμαστές του, οι οποίοι ήταν κατενθουσιασμένοι.

Όπως αναφέρει το Gazzetta,

η επίσκεψη του Φαλκάο αποτέλεσε το δώρο του ρώσου μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ ιδιοκτήτη της Μονακό, αλλά και του Σκορπιού.

Σύμφωνα με το lefkadasportnews.gr, ο κολομβιανός σούπερ σταρ ήρθε στην χώρα μας, συνοδευόμενος από την οικογένειά του αλλά και άτομα της φρουράς του ρώσου μεγιστάνα.

Η άφιξη:

Η είσοδος στο γήπεδο:

Πηγή φωτογραφίας: lefkadapress.grΠηγή φωτογραφίας: Μylefkada.grΠηγή φωτογραφίας: Μylefkada.grΠηγή φωτογραφίας: Μylefkada.grΠηγή φωτογραφίας: Μylefkada.gr

Στη συνέχεια απόλαυσε το μπάνιο του στον Σκορπιό, όπως φαίνεται από την ανάρτηση που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram:

Disfrutando ‍‍‍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Falcao (@falcao) στις Μάι 23, 2017, 10:36πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα