Survivor: Ο Ορέστης Τσανγκ αποκαλύπτει τα μυστικά της ψηφοφορίας

Ο Ορέστης Τσάνγκ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρθηκε στην ψηφοφορία του survivor και στην Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

«Την Ελισάβετ δεν την ψήφισα σε όλες τις ψηφοφορίες. Ειδικά στην αρχή ψήφιζα την αδελφή της, επειδή θεωρούσα πως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στους Μαχητές. Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας. Εγώ ψήφιζα την Ελισάβετ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Και δεν την ψήφιζα μόνο εγώ, αλλά και άλλα άτομα της

ομάδας μου. Ύστερα από το πάρτι της Ένωσης, η Ελισάβετ βελτιώθηκε αισθητά κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν την ψήφισα ξανά. Έχω μάθει να είμαι ορθολογιστής. Έτσι ήμουν και στο Survivor. Αν κάποιοι δεν ήταν ορθολογιστές ή δίκαιοι μαζί μου, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα».

Όσο για το αν θεωρεί δίκαιη την αποχώρησή του δήλωσε στο people: «Στενοχωρήθηκα που έφυγα, όχι γιατί δεν ήμουν ο πιο αδύναμος, αλλά γιατί ήθελα να συνεχίσω ώστε να ζήσω περισσότερο αυτή την εμπειρία. Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν πως για ακόμα μια φορά ο ορθολογισμός έχασε από το συναίσθημα. Η αποχώρησή μου ήταν μια απόφαση του κοινού και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τη δεχτώ. Είδα αρκετά πράγματα που δεν μου άρεσαν στο Survivor, αλλά είχα την υπομονή και έλεγα μέσα μου να μη μιλήσω για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας. Νομίζω πως αν έμπαινα ξανά στο παιχνίδι, θα έβγαζα στη σέντρα αρκετές συμπεριφορές, τόσο των συμπαικτών μου όσο και της αντίπαλης ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα