Ο Αλέξανδρος Πέρρος μίλησε για το Τατουάζ, τις σχέσεις αλλά και την απιστία (video)

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Πέρρος που υποδύεται τον Ιωσήφ στην σειρά Τατουάζ μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τον ρόλο του, πως περνάει στα γυρίσματα αλλά και τις σχέσεις και κυρίως την απιστία.

Ο νεαρός ηθοποιός είπε πως του αρέσει πολύ ο ρόλος του και περνάει πολύ όμορφα στα γυρίσματα διότι γελάνε πολύ με τους συναδέλφους του και γνωρίζουν πως να συνδυάζουν την δουλειά και την πλάκα μαζί.

Για την απιστία τόνισε πως ΛΈ «Κι εγώ έχω υπάρξει άπιστος στη ζωή μου. Μου έχει τύχει να είμαι με μια

κοπέλα και να είναι αυτή με κάποιον άλλον παράλληλα. Μου στοίχισε πολύ, αλλά το δικαιολόγησα. Μετά από αυτό μείναμε τρία χρόνια μαζί και μετά χωρίσαμε.»

Στην ερώτηση τι είναι απιστία για αυτόν ο ίδιος σημείωσε πως: «Απιστία για μένα δεν υπάρχει. Πιστεύω ότι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι να κάνουμε ότι ακριβώς γουστάρουμε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αν εγώ θέλω να πάω με έναν άντρα, με μια γυναίκα… Εγκρίνω τις παράλληλες σχέσεις μόνο αν οι δύο πόλοι είναι σύμφωνοι με αυτό. Είχα την ευκαιρία να ζήσω μια τριαδική σχέση, αλλά ήμουν πολύ μικρός και δεν μπόρεσα να λειτουργήσω καθόλου. Είναι κάτι το οποίο δεν αποκλείω.»

Keywords
Τυχαία Θέματα