Νέο αντιαριστερό «σόου» Άδωνη, με «καρφί» κατά Παυλόπουλου (video)

Την ευκαιρία για νέο «σόου» στην εκτόξευση χυδαιοτήτων αλλά και στην «αγιοποίηση» του κυβερνητικού έργου του Αντώνη Σαμαρά, άδραξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, παρευρισκόμενος σε κομματική εκδήλωση στο Ψυχικό, με τίτλο: «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς».

Τι κι αν λοιπόν η εκδήλωση είχε ως θέμα τις ατομικές ελευθερίες

– ένα θέμα στο οποίο η ΝΔ επιεικώς παίρνει βαθμό κάτω από τη βάση – ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε ένα νέο αντιαριστερό παραλήρημα, εκθειάζοντας παράλληλα τον Αντώνη Σαμαρά (ο οποίος παρακολουθούσε από κάτω τα τρυφερά λόγια του φίλου του), η κυβέρνησή του οποίου «ήταν η καλύτερη που γνώρισε ο τόπος», όπως ο ίδιος δήλωσε.

Παράλληλα, ο λαλίστατος αντιπρόεδρος έκανε λόγο για «κανονική χούντα» της Οκτωβριανής Επάναστασης.

«Αν αυτό γινόταν στην Ελλάδα για χούντα δεν θα μιλούσαμε;», τόνισε χαρακτηριστικά ο «ειδικός» επί τέτοιων ζητημάτων, ο οποίος κάποτε έκανε λόγο για την «ανθηρή οικονομία» της χούντας και τη «σοσιαλμανία» του Κωνσταντίνου Καραμανλή το ’74.

Δείτε επίσης: Άδωνις: Το ’74 ο Καραμανλής έφερε στην Ελλάδα τη «σοσιαλμανία» (video)

Στο σημείο αυτό, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία σε μια αποστροφή του, να αφήσει υπαινιγμούς ακόμα και για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο άλλωστε έχει εξυβρίσει στο παρελθόν, όταν ήταν στο ΛΑΟΣ.

«Πάει και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας», σχολίασε ειρωνικά ένας εκ των παρευρισκομένων, σχετικά με το γεγονός ότι ο κ. Παυλόπουλος πήγε στη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Κι αν νομίζατε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «αγάπησε» ξαφνικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και διέγραψε τα όσα υβριστικά έλεγε εναντίον του στο παρελθόν, μάλλον είστε γελασμένοι. Ο αντιπρόεδρος, λοιπόν, της ΝΔ, αντί να αποδοκιμάσει το παραπάνω σχόλιο, απάντησε με νόημα: «Μη με προβοκάρεις τώρα».

Το σχετικό απόσπασμα:

Βίντεο από την εκδήλωση:

Πηγή βίντεο: Εφημερίδα ΒΟΡΕΙΝΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα