Νέο Google Earth με ξεναγήσεις και δυνατότητες 3D (video)

Η Google παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Google Earth η οποία φέρει βελτιώσεις και πολλά νέα χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων δυνατότητες 3D και επαγγελματικές ξεναγήσεις.

Η συγκεκριμένη έκδοση προετοιμαζόταν δύο χρόνια, σύμφωνα με το Digitallife και πλέον είναι διαθέσιμη ενώ σταδιακά αρχίζει να διατίθεται ένα update για

το app του Google Play.

Προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά της, η Google συνεργάστηκε με πλήθος επιστημονικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, οι οποίοι διαδραμάτισαν πρωτεύοντα ρόλο στη δημιουργία της νέας ενότητας Voyager του Google Earth.

Πρόκειται για μια magazine-style σελίδα όπου θα βρείτε ξεναγήσεις και περιεχόμενο που θα σας ενδιαφέρει και το οποίο αποτελεί επιλογή της Google. Η ενότητα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το Natural Treasures σε παραγωγή του BBC Earth, ένα μαγευτικό ταξίδι σε πολλές περιοχές που κόβει πραγματικά την ανάσα, ενώ δε λείπουν και ντοκιμαντέρ, όπως το Beautiful Birds-of-Paradise.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η αναζήτηση I’m feeling lucky, που, όπως μπορείτε να μαντέψετε, σας επιτρέπει να μεταβείτε σε μια τοποθεσία. Σημειώστε εδώ ότι δε χρησιμοποιήσαμε τον όρο «τυχαία τοποθεσία» καθώς θα σας κάνει να μεταβείτε σε μια από τις 20.000 πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες στον κόσμο. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να δείτε ενδιαφέροντα μέρη και όχι για παράδειγμα να βρεθείτε στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού ή στην τούνδρα της Σιβηρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα