Η ΑΕΚ κατήγγειλε τον Σεμπά – Ο Ολυμπιακός θα καταγγείλει τον Βράνιες (εικόνες)

Στη… σέντρα έβγαλε τον Σεμπά η ΑΕΚ. Όπως αναμενόταν, η Ένωση προχώρησε σε επίσημη καταγγελία κατά του Βραζιλιάνου, λόγω της τρικλοποδιάς που είχε ρίξει στον Αραούχο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ των κιτρινόμαυρων στο πρόσφατο 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατήγγειλαν τη συμπεριφορά του Λατινοαμερικάνου άσου στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και

πλέον αναμένεται να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και να κληθεί σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Η καταγγελία αφορά «βάναυση συμπεριφορά» και βάσει του Πειθαρχικού κώδικα, ο άσος του Ολυμπιακού απειλείται με τιμωρία τριών αγωνιστικών. Ακόμα, πάντως, δεν είναι σαφές το ποια ματς κινδυνεύει να χάσει ο Σεμπά, εφόσον τιμωρηθεί, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από το πότε θα απολογηθεί και πότε θα βγει η ποινή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό αναμένεται να… απαντήσουν με καταγγελία κατά του Όγκνιεν Βράνιες, με αφορμή τα συνεχόμενα προκλητικά ποσταρίσματά του.

Στο πρώτο ποστάρισμα αρχικά είχε δημοσιεύσει μια παραλλαγή αφίσας των Iron Maiden και φαινόταν σαν να στεκόταν πάνω από ένα «μνήμα» της Θύρας 7 κρατώντας μια σημαία της ΑΕΚ και αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία από το ματς, όπου ο ίδιος ο Βράνιες κρατούσε το κεφάλι του πεσμένου Σεμπά και έγραφε «Μην κλαις μικρέ». Μάλιστα αρχικά είχε γράψει «Μην κλαις μικρούλα».

Ειδικά για το πρώτο ποστάρισμα, οι οικογένειες των θυμάτων της Θύρας 7 μελετούν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά στα πολιτικά δικαστήρια κατά του βόσνιου ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Sport-fm, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα