Νέα γκάφα Τραμπ: Έχασε την υπομονή του και άδειασε όλη την τροφή στα ψάρια (video)

Για ακόμη μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ μας έδειξε πώς ξέρει να τηρεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο και πώς πάνω από όλα ξέρει να σέβεται τους οικοδεσπότες τους.

Ο Σίνζο Άμπε, ο ιάπωνας πρωθυπουργός, υποδέχθηκε τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην αμερικανική στρατιωτική βάση Γιοκότα περίπου σαράντα χιλιόμετρα δυτικά από το Τόκιο και στη συνέχεια τον συνόδευσε στο παλάτι Ακασάκα, όπου τον ξενάγησε στους χώρους.

Σε μία λιμνούλα οι δύο ηγέτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα περίφημα ψάρια κόι που ζουν εκεί και τα οποία συμβολίζουν

την αγάπη και τη φιλία.

Σύμφωνα με την ιαπωνική παράδοση, η τελετουργία του ταΐσματος των ψαριών είναι σχεδόν ιερή και πρέπει να τηρείται κατά γράμμα.

Έτσι, μπροστά στους φωτογράφους οι δύο άντρες άρχισαν να ταΐζουν τα ψάρια αργά, όπως επιβάλλει η τελετουργία, μέχρι που ο αμερικανός πρόεδρος έχασε την υπομονή του και άδειασε με μια κίνηση όλο το περιεχόμενο του ξύλινου κουτιού στη λιμνούλα.

Η αντίδραση του ιάπωνα πρωθυπουργού ήταν ένα μείγμα ντροπής, έκπληξης και τρόμου, ενδεικτικά της πράξης του Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, πολλοί χρήστες από τα social media αναρωτήθηκαν μήπως με την ενέργεια του ο Τραμπ αρρώστησε ή ενδεχομένως και να σκότωσε τα συγκεκριμένα ψάρια, που δεν μπορούν να φάνε μεγάλη ποσότητα τροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα