Μια ελληνική σημαία έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον 11χρονο Αμίρ (εικόνες)

«Να την κρατάς πάντοτε ψηλά», είπε ο πρωθυπουργός στον Αμίρ«Του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές και τις αξίες μας», τόνισε ο πρωθυπουργός

Το «κατώφλι» του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 11χρονος Αμίρ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, αφενός για την αφαίρεση της ελληνικής σημαίας κι αφετέρου για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε την Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Ρατσιστική επίθεση στο σπίτι του Αμίρ – Τι λέει η μητέρα του (εικόνες – video)

Ο Αλέξης Τσίπρας,

υποδεχόμενος τον Αμίρ και τη μητέρα του, τόνισε: «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη του λαού μας».

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές και τις αξίες μας», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός, επισυνάπτοντας φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Η σχετική ανάρτηση:

Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας pic.twitter.com/ypWzFNOvpN

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 4 Νοεμβρίου 2017

Δείτε επίσης: Την οικογένεια του 11χρονου Αμίρ επισκέφθηκε ο Μουζάλας

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός επισκέφθηκε την οικογένεια του Αμίρ το απόγευμα της Παρασκευής, με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία.

Δείτε επίσης: Επικοινωνία Τσίπρα με τον μικρό Αμίρ και την οικογένειά του

Keywords
Αναζητήσεις
ο τσιπρας εδωσε τη σημαια
Τυχαία Θέματα