«Νέα εποχή στον συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης» – Τελετή παράδοσης (εικόνες)

Άμεση πρόσβαση του ΟΣΕΘ στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΣΘ προανήγγειλε ο ΣπίρτζηςΆμεσα ορατές οι πρώτες διαφορές με τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

Παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη έγινε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών.

Στις

δηλώσεις του ο υπουργός υπογράμμισε ότι «υπάρχει πολλή δουλειά να κάνει, και σε σχέση με τη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, που σε δύο χρόνια ξεκινά δοκιμαστικά».

Συμπλήρωσε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα ο «ΟΣΕΘ θα πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΣΘ».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου δικηγόρος Κώστας Αμπατζάς σημείωσε μεταξύ άλλων ότι εντός του μήνα θα γίνουν ορατές στο επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης οι πρώτες μικρές διαφορές στη χρήση και λειτουργία των αστικών λεωφορείων της πόλης, χάρη σε παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Ερωτηθείς για τους 10 εργαζόμενους οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες απάντησε: «Γνωρίζουμε το πρόβλημα, τα χρήματα υπάρχουν και με το που θα αποκτήσουμε δικαίωμα υπογραφής το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα