Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Καισαριανή και Πρέβεζα (εικόνες – video)

Φωτιά ξέσπασε πίσω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής το μεσημέρι της ΠέμπτηςΚάηκαν θερμοκήπια, εργοστάσιο και δύο σπίτια στην Πρέβεζα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Πέμπτη στο άλσος πίσω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Κρυστάλλη.

Το πύρινο μέτωπο φαίνεται να έχει υποχωρήσει και η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Φωτογραφία από το Βύρωνας.gr

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά αρχικά έκαιγε ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση αλλά ο πολύ δυνατός αέρας αποτέλεσε

το βασικό πρόβλημα πρόβλημα.

Εν υπαίθρω #πυρκαγιά στη συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου & Κρυστάλλη στην Καισαριανή. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 10 Αυγούστου 2017

Οι επίγειες δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο ήταν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ έχουν μετέβησαν και 18 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο.

Πρέβεζα

Υπό έλεγχο βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 13:00 στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας, στη Σκαμνούλα, και απείλησε τον οικισμό.

Κάηκαν θερμοκήπια, ένα παλιό εργοστάσιο, ενώ οι φλόγες σε πολλές περιπτώσεις έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τις αυλές των σπιτιών.

Η φωτιά εκτιμάται πως έκαψε περίπου 400 στρέμματα.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγέλη Ροποκη κάηκαν δύο σπίτια.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Αγρίνιο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή Αμπέλια Αγρινίου.

Πρέσπες

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή των Πρεσπών. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Βροντερό Πρεσπών.

Αχαΐα

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κάτω Μαζαράκι, κοντά στα σύνορα της Ηλείας με την Αχαΐα.

Keywords
Τυχαία Θέματα