Νέα διαρροή του Samsung Galaxy S8 (εικόνες – βίντεο)

Νέες φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο που προωθεί την τεχνολογία AMOLED και τα οποία φαίνεται πως δείχνουν το Samsung Galaxy S8, αποκαλύφθηκαν μέσω μιας ανάρτησης στην ιστοσελίδα GSMArena.

Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις πληροφορίες για τη συσκευή που αναμένεται να παρουσιαστεί στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

στα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο συνηθίζεται οι εταιρείες να «αποκαλύπτουν» με τη μορφή διαρροών διάφορα χαρακτηριστικά ώστε να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών.


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η οθόνη κυριαρχεί στην εμπρόσθια πλευρά της συσκευής ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει home button. Η νέα συσκευή θα είναι ψηλότερη και πλατύτερη σε σχέση με το S7 Edge, ενώ φαίνεται πως θα διατηρήσει την υποδοχή MicroUSB και δεν θα επιλέξει θύρα USB Type-C.

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung εκτός από την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα SamMobile, θα διαθέτει και την εφαρμογή S Health η οποία θα επιτρέπει στον χρήστη να έρχεται σε επαφή με ιατρικό προσωπικό, θα δίνει τη δυνατότητα έρευνας για πληροφορίες σχετικά με φάρμακα, συμπτώματα αλλά και προγραμματισμό ιατρικών ραντεβού μέσω λειτουργίας video chat.

Δείτε το βίντεο για την τεχνολογία οθόνης AMOLED που λέγεται πως παρουσιάζει το Samsung Galaxy S8:

Keywords
Τυχαία Θέματα