Η παράσταση «Γιοί και Κόρες», με νέα διανομή, στη Ζυρίχη

14:54 18/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία στο ανέβασμα του έργου «Γιοί και Κόρες- Μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας»– στο Theater Stok τον Ιούνιο του 2016 και στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Δημήτριος τον Νοέμβριο του 2016, η PROVA.ZH θα επαναλάβει την παράσταση με ανανεωμένη διανομή και νέες ιστορίες, στις 26 – 29 Ιανουαρίου 2017 στις 20:00, στο Theater Stok στη Ζυρίχη (Hirschengraben 42).

Στην παράσταση, σε σκηνοθεσία της Άννας Τσίχλη -Boissonnas, συμμετέχουν 11 ηθοποιοί , οι οποίοι ερμηνεύουν τις ιστορίες από το πολυβραβευμένο έργο του Γιάννη Καλαβριανού

«Γιοί και Κόρες – Μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας», που έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ και έχει αποσπάσει βραβεία σε πολλές χώρες.

Πρόκειται για μια καταγραφή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, μέσα από αληθινές ιστορίες που συνθέτουν, με σπονδυλωτή δομή, μια μορφή θεάτρου-ντοκουμέντου. Ιστορίες από την Κατοχή, τον Εμφύλιο, ποδοσφαιρικές νίκες, σεισμοί, ερωτικές ίντριγκες και ανεκπλήρωτοι πόθοι, από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004, αποτελούν μερικά από τα θέματα των ιστοριών που άλλοτε συγκινούν και άλλοτε προκαλούν το γέλιο.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στα ελληνικά με γερμανικούς υπέρτιτλους.

Η ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Άννα Τσίχλη – Boissonnas

Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Αλτουβά

Σκηνογραφία και μουσική προετοιμασία: Δάφνη Κοκκίνη

Μετάφραση και γλωσσική προετοιμασία: Esther Menet

Κοστούμια: Δάφνη Κοκκίνη / Silvia Senn / Flora Ndoci

Σχεδιασμός φωτισμών: Άγγελος Γουναράς

Μακιγιάζ: Silvia Senn

Κομμώσεις: Ζάννα Μαντζώρου

Ηθοποιοί: Γιώργος Αλβανός, Γρηγόρης Γρηγοριάδης, Νόπη Ιωσηφίδου, Ειρήνη Κασιούμη, Μαρία Κολιάτση, Λιλίκα Μυλωνά, Ελένη Παπαδάκη, Μαρία Σκιαδά, Silvia Senn, Δημήτρης Τόμπρος, Αποστόλης Τσίκας.

Τιμή εισιτηρίων: 25/20 (legi)

Για κρατήσεις παρακαλούμε στείλτε email στο: [email protected]

Οι πόρτες του θεάτρου θα ανοίγουν στις 19.00 και θα υπάρχει μπαρ με κρασί και ορεκτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις σχετικές ιστοσελίδες.

και

Keywords
Τυχαία Θέματα