ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ καταδίκασαν την επίθεση στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ

Την καταδίκη και την έντονη διαφωνία τους με τη βία εξέφρασαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ σχετικά με την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με μολότοφ.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ

Μάξιμος Χαρακόπουλος, με ανακοίνωσή του τόνισε ότι «καταδικάζουμε χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους» την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε δε ότι «σε κάθε περίπτωση η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία και την ανομία, στην οποία όλο και περισσότερο διολισθαίνει η χώρα» για να προσθέσει ότι «η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει Κράτος με νόμο και τάξη, με ασφάλεια για όλους τους πολίτες της».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, με ανάρτησή του στο Twitter υπογράμμισε η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως καταδικαστέα και ότι ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας «πρέπει επιτέλους να δράσει».

Ακόμη, στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρθηκε ότι:«Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά επιπλέον αξιοποιούνται για την υπονόμευσή τους».

Τέλος, και οι ΑΝΕΛ καταδίκασαν και αυτοί με τη σειρά του την επίθεση: «Η επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα πέρα από τις όποιες υλικές ζημιές να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές, ήταν μια καθαρά τραμπούκικη και εγκληματική ενέργεια. Είναι αυτονόητο ότι μια τέτοια δολοφονική ενέργεια πρέπει να επισύρει την απερίφραστη καταδίκη όλου του πολιτικού κόσμου, όπως επίσης είναι αυτονόητο ότι οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν» δήλωσε η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας «σε κάθε περίπτωση, η Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται ούτε εκβιάζεται από τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα