Μυστήριο με Σαουδάραβα που κυκλοφορούσε με τα ρούχα του Κασόγκι λίγο μετά τη δολοφονία του (video)

Βίντεο δείχνει έναν από τους 15 Σαουδάραβες που θεωρούνται ύποπτοι, να φοράει τα ρούχα του Kασόγκι και να περπατάει σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης λίγο μετά τη δολοφονία τουΤο επίμαχο βίντεο το οποίο αποτελεί μέρος της έρευνας της τουρκικής κυβέρνησης, το CNN υποστηρίζει πως το έχει στη διάθεσή του

Συνεχή είναι στα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του αδικοχαμένου Τζαμάλ Κασόγκι.

Οπως ανέφερε τούρκος υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο CNN,

βίντεο που κατέγραψαν κάμερες παρακολούθησης δείχνει έναν από τους 15 Σαουδάραβες που θεωρούνται ύποπτοι για την δολοφονία του δημοσιογράφου, να φοράει τα ρούχα του Kασόγκι και να περπατάει σε δρόμο τς Κωνσταντινούπολης την ημέρα που ο σαουδάραβας δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του.

Το επίμαχο βίντεο το οποίο αποτελεί μέρος της έρευνας της τουρκικής κυβέρνησης, το CNN υποστηρίζει πως το έχει στη διάθεσή του. Σε αυτό όπου διακρίνεται ένας άνδρα ας να εγκαταλείπει το σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη από την πίσω πόρτα, φορώντας τα ρούχα του Κασόγκι, μια ψεύτικη γενειάδα και γυαλιά.

Ο ίδιος άνδρας εθεάθη με τα ρούχα του σαουδάραβα δημοσιογράφου στο «Μπλε Τζαμί» της Κωνσταντινούπολης, λίγες ώρες μετά το θάνατό του. Το συγκεκριμένο άτομο που φαίνεται στο βίντεο έχει ταυτοποιηθεί ως Μουσταφά αλ Μαντανί.

Keywords
Τυχαία Θέματα