Βουλευτής VMRO: «Δεν δέχτηκα απειλές για να ψηφίσω υπέρ της Συμφωνία. 'Ηταν επιθυμία μου»

Ο πρόεδρος της ΚΟ του VMRO-DPMNE κάλεσε την βουλευτή Νόλα Ισμαλόσκα Στάροβα, μία εκ των επτά που τάχθηκαν υπέρ της έναρξης διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος, να παραιτηθεί.

Παράλληλα επισήμανε πως οι 7.700 ψηφοφόροι της δεν της έδωσαν το δικαίωμα να ψηφίσει υπέρ της αλλαγής του ονόματος της χώρας.

Ωστόσο, εκείνη σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Makfax είπε ότι δεν μετανιώνει για ό,τι ψήφισε και πως ενήργησε κατά συνείδηση με αποκλειστικό γνώμονα

την ευημερία της ΠΓΔΜ και προκειμένου να συμβάλει σ’ ένα καλύτερο αύριο.

«Ψήφισα για να βοηθήσω τη διαδικασία… Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγιναν απειλές εναντίον μου για την απόφαση που πήρα στη ‘’Μακεδονική’’ Βουλή. Οι πράξεις μου οδηγούνται αποκλειστικά από την επιθυμία για ευημερία στη ‘’Μακεδονία’’» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε ότι δεν ανησυχεί για την ασφάλειά της, ότι λαμβάνει συνεχώς μηνύματα υποστήριξης από τους πολίτες, διέψευσε ότι δέχθηκε απειλές κατά την ψηφοφορία και υπογράμμισε ότι αν η κυβέρνηση δεχθεί τα αιτήματα των οκτώ βουλευτών που την στήριξαν για πρόσθετες εγγυήσεις για την «μακεδονική» ταυτότητα, θα ψηφίσει «ΝΑΙ» και στις επόμενες ψηφοφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα