Μια πρώην dominatrix αποκαλύπτει: Όσα έμαθα από την εμπειρία μου για το σεξ (εικόνα)

«Για δύο χρόνια μετά το κολέγιο, έκανα διπλή ζωή. Την ημέρα ήμουν η Jenny, μια γραμματέας σε εταιρεία και το βράδυ μεταμορφωνόμουν στη Mistress Scarlett, μια dominatrix σε ειδικό χώρο στο Λος Άντζελες, όπου έμαθα πολλά για τα μυστικά του σεξ».

Έτσι ξεκινάει την εξομολόγησή της η πρώην dominatrix, Jenny Nordbak, περιγράφοντας στο Menshealth τη… θητεία της στον κόσμο του BDSM σεξ, για τον οποίο αποκαλύπτει πολλά στο βιβλίο της «The Scarlett Letters».

«Όταν ξεκίνησα να κάνω σεξ, αισθανόμουν ότι έπρεπε διαρκώς να ικανοποιήσω τον σύντροφό μου, αφήνοντας τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Για χρόνια προσπαθούσα να προσποιηθώ, καθώς ήμουν πολύ ανασφαλής να αποκαλύψω τι είναι αυτό που θα μου άρεσε», αναφέρει και προσθέτει ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να πειραματιστεί, κρατώντας όμως μυστική τη διπλή της ζωή από τον τότε σύντροφό της.

H Jenny Nordbak

«Ένα από τα πράγματα που έμαθα» συνεχίζει «είναι ότι οι άνθρωποι φοβούνται πολύ να μιλήσουν για τις επιθυμίες τους στο σεξ. Οι σύντροφοί τους δεν έχουν ιδέα τι θέλουν. Συναντούσα τους πελάτες σε ένα δωμάτιο, όπου – πολλές φορές – για πρώτη φορά αποκάλυπταν τις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες τους και τα πιο βαθιά τους μυστικά γιατί ήξεραν πως δεν θα τους κρίνω».

Τι άλλο έμαθε; Όπως η ίδια αναφέρει, ένα μυστικό που αφορά στο σεξ ή σε μια φαντασίωση δεν είναι ποτέ τόσο τρομερό όσο μπορεί να αισθάνεται αυτός που το «κουβαλάει». Από την άλλη, οι περισσότεροι δεν τολμούν να αποκαλύψουν τις φαντασιώσεις τους επειδή φοβούνται την απόρριψη. Επισημαίνει όμως πως αξίζει τον κόπο να αποκαλύψει κανείς το μυστικό του, να πάρει το ρίσκο και να ξεβολευτεί προκειμένου να βιώσει το πραγματικό δέσιμο με τον/την σύντροφό του και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα