Μετά από 23 χρόνια γάμου αποφάσισαν να κάνουν swinging – Ποιους κανόνες ακολούθησαν

Την εμπειρία της στο swinging, δηλαδή της ανταλλαγής συντρόφων στη σεξουαλική πράξη, αφηγείται μια γυναίκα η οποία είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της 38 χρόνια.

Όπως η ίδια αναφέρει στη Guardian χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά της, μαζί με τον σύζυγό της αποφάσισαν να προχωρήσουν στο swinging πριν από 15 χρόνια για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

«Ξεκινήσαμε αναζητώντας ζευγάρια online και σταδιακά άρχισαν να μας προσκαλούν σε πάρτι σε σπίτια. Οι swinger φίλοι

μας έκαναν κάθε είδους επαγγέλματα, ήταν δάσκαλοι, γιατροί, τραπεζικοί υπάλληλοι, μητέρες που δεν εργάζονταν. Πηγαίναμε σε αυτά τα πάρτι μια ή δυο φορές τον μήνα και δεν υπήρχε μεταξύ μας ζήλια αλλά ούτε και πιθανότητα να ερωτευθούμε κάποιον άλλον» διηγείται η γυναίκα.

Και προσθέτει: «Εγκαταλείποντας το swinging για κάποια χρόνια, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε μετά τη συνταξιοδότηση, αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε ζευγάρια στην ηλικία μας και συνήθως κάνουμε swinging με νεότερους single άντρες».

Όσο για τους κανόνες που έχουν θέσει; «Όχι παντρεμένους άνδρες που απατούν τις γυναίκες τους, όχι πολύ νέους, ούτε πολύ ηλικιωμένους και κανέναν που να υποστηρίζει τον… Τραμπ. Πάντα χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και ποτέ δεν κάνουμε σεξ από την πρώτη φορά που συναντούμε κάποιον», καταλήγει.

Keywords
Αναζητήσεις
σουινγκερ αφηγησεις
Τυχαία Θέματα