Η… μουσική υποδοχή στη σύζυγο Παυλόπουλου στην ΕΛΕΠΑΠ (video)

Με ένα παιδικό τραγούδι υποδέχτηκαν τα παιδιά τη Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων), στο Παγκράτι.

Παράλληλα, τα παιδιά από το Πρόγραμμα της Πρώιμης Εκπαιδευτικής Παρέμβασης – Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, δώρισαν στην κ. Παυλοπούλου ένα μικρό ζωγραφικό έργο με θέμα το φθινόπωρο, ενώ η ίδια τους είπε ότι πολύ σύντομα

θα επαναλάβει την επίσκεψη και μάλιστα μαζί με τα εγγόνια της.

Τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψή της στην ΕΛΕΠΑΠ, υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στους χώρους, η πρόεδρος, Μαριάννα Μόσχου, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ, η κ. Παυλοπούλου είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει με την παιδονευρολόγο και επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Βρεφών του Ιδρύματος, Λένα Σκουτέλη, την οποία συνεχάρη για τη δουλειά που γίνεται στην αποκατάσταση των βρεφών.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η κ. Παυλοπούλου δήλωσε εντυπωσιασμένη και από τα προγράμματα αποκατάστασης και εκπαίδευσης των παιδιών.

Να σημειωθεί, ότι η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας, ενώ πάνω από 100.000 παιδιά και ενήλικες με αναπηρία έχουν μετάσχει στα προγράμματα αποκατάστασης.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα