«Λογαριασμοί του Καραγκιόζη τα ποσά που παρουσιάζει ο Μητσοτάκης»

«Λογαριασμούς του Καραγκιόζη» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τα ποσά που παρουσιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για το ύψος των μέτρων και των αντίμετρων και είπε πως οι εκλογές θα γίνουν σε δύο χρόνια, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra».

«Με τις κυβερνήσεις που εφάρμοσαν τα δύο πρώτα μνημόνια είχαμε 25% μείωση του ΑΕΠ και την απώλεια σχεδόν ενός εκατομμυρίου θέσεων εργασίας,

και αυτή την πορεία εμείς έχουμε αρχίσει και αναστρέφουμε», είπε ο κ. Παππάς, ενώ σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Παππάς απάντησε: «Με βάση τις δημοσκοπήσεις θα έπρεπε να είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και να είχε κερδίσει το «ναι στο δημοψήφισμα.

Οι εκλογές θα γίνουν σε δύο χρόνια. Θα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και ο κόσμος θα γνωρίζει ποιοι άνοιξαν πληγές στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας και επιμένουν στις ίδιες συνταγές και ποιοι κατάφεραν να τη βγάλουν από την κρίση».

Keywords
Τυχαία Θέματα