Λιοντάρι σε ρόλο σκύλου; (εικόνες – video)

Τα παράξενα της φύσης και του ζωϊκού βασιλείου.

Είναι πραγματικά απίστευτο και αξιοπερίεργο, να βλέπεις ένα λιοντάρι να χάνει τον ρόλο του ως ο βασιλιάς των ζώων και να παίρνει εκείνο του πιστού φίλου του ανθρώπου.

Αυτο το λιοντάρι, είναι η απόδειξη ότι όλα τα ζώα, έχουν ψυχή και καταλαβαίνουν ενστικτωδώς τις προθέσεις και διαθέσεις των ανθρώπων.

Το λιοντάρι, με το όνομα Smokey, που βρίσκεται στο πάρκο Glen Garriff Conservation στη νότια Αφρική, φαίνεται πως γίνεται υπάκουο μόνο υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή του.

Το

επίμονο λιοντάρι αρνείται να κινηθεί εκτός του δρόμου του πάρκου και περπατάει αργά και νωχελικά, ζητώντας περισσότερη προσοχή από τον εκπαιδευτή του.

Όταν εκείνος πλησιάσει το λιοντάρι και του δώσει χάδια και φροντίδα, καταφέρνει να το κατευθύνει σε ασφαλές μέρος στο πάρκο, με το άγριο ζώο να μεταμορφώνεται σε ένα πιστό και υπάκουο φίλο.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου, έχουν παρατηρήσει αυτή την συμπεριφορά του λιονταριού, το οποίο καθυστερεί καθημερινά αυτή την διαδικασία απομάκρυνσης του από το συγκεκριμένο χώρο στο τέλος της μέρας, εικάζοντας πως ζητάει ολοένα και περισσότερο την προσοχή και φροντίδα του αγαπημένου του προσώπου, του Mike.

Keywords
Τυχαία Θέματα