Καυγάς Βούτση – Σαμαρά στη Βουλή – «Θα κατέβω όταν τελειώσω» (video)

Έκδηλος ήταν ο εκνευρισμός του Αντώνη Σαμαρά σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της οποίας μάλιστα σημειώθηκαν δύο επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Βούτση.

Δείτε επίσης: LIVE: Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis

– Τι είπαν οι εμπλεκόμενοι

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο πρόεδρος της Βουλής ρώτησε τον κ. Σαμαρά πόσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρώσει την ομιλία του. Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την έντονη ενόχληση του κ. Σαμαρά, ο οποίος με το γνωστό -από την εποχή διακυβέρνησής του- ύφος, απάντησε:

Δείτε επίσης: «Η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους», απαντά ο Σαμαράς (video)

«Όσο χρειάζεται. Καταγγέλλετε πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα κύριε πρόεδρε; Θα κατέβω όταν τελειώσω. Θα μιλήσω όσο χρειαστεί».

«Να μου πείτε πόση ώρα θέλετε για να ολοκληρώσετε. Δεν σας πίεσα καθόλου», είπε ο κ. Βούτσης, με τον κ. Σαμαρά να επιμένει: «Κακώς ρωτήσατε τότε. Δεν το παίρνω πίσω. Κάκιστα ρωτήσατε».

«Σοβαρά;», αποκρίθηκε ο κ. Βούτσης για να λάβει την απάντηση: «Σοβαρότατα».

«Δηλαδή μπορείτε να μιλάτε μέχρι το πρωί; Υπάρχει μια διαδικασία. Όχι αυταρχισμό επί της έδρας. Σας παρακαλώ πάρα πολύ… Καταλάβατε; Μπορείτε να μιλήσετε όσο θέλετε. Αλλά μετά από άδεια δικιά μου», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Το δεύτερο επεισόδιο έγινε με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φώναξε προς τον κ. Σαμαρά: «Το παραχέσατε».

Ο πρώην πρωθυπουργός «σήκωσε το γάντι» και χρησιμοποίησε μια από τις γνωστές σεξιστικές του ατάκες:

«Αν είσαι άνδρας πες το δυνατά».

Keywords
Τυχαία Θέματα