Αρνείται ο φίλος της 19χρονης που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ: Δεν της έδωσα εγώ την κοκαΐνη

Αρνείται ο Πέτρος οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση: “Δεν φταίω σε τίποτα. Δεν έκανα εγώ κάτι”, είπε στην εκπομπή “Τατιάνα Live”Μόλις η μητέρα μου με είδε στην τηλεόραση έπαθε έμφραγμα. Δεν έχει συνέλθει”, σημείωσεΠώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 290 τηλεφωνικούς αριθμούς

«Δεν έχω καμία εμπλοκή στην υπόθεση με την κοκαΐνη», υποστήριξε ο Πέτρος, φίλος της 19χρονης Ειρήνης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Δείτε

επίσης: Αναβλήθηκε η ακρόαση της 19χρονης που πιάστηκε με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

«Μόλις η μητέρα μου με είδε στην τηλεόραση έπαθε έμφραγμα. Δεν έχει συνέλθει. Με τον πατριό μου δεν μιλάμε, έχει φρικάρει», υποστήριξε ο 28χρονος άνδρας, ρουμανικής καταγωγής, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή “Τατιάνα Live” του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

O φίλος της Ειρήνης, τον οποίο η ίδια “φωτογράφισε” ως τον άνθρωπο που της έδωσε το σάκο με την κοκαΐνη, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή: «Δεν φταίω σε τίποτα. Δεν έκανα εγώ κάτι. Είδα ότι με αναζητούν σε 6 χώρες και η Interpol. Oπότε πήγα στη ρουμανική πρεσβεία και οι αρχές με περίμεναν στο αεροδρόμιο. Μόλις ήρθαμε στην Αθήνα μου έκαναν έλεγχο στις αποσκευές και μετά πήγαμε νοσοκομείο να δουν αν έχω μέσα μου ναρκωτικά».

Ο Πέτρος ζούσε στη Χαλκίδα ενώ έφυγε για τη Μυτιλήνη. Εκεί, άνοιξε το δικό του κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Όπως υποστηρίζει, οι μετανάστες άρχισαν να συρρέουν στο νησί, εκείνος ξεκίνησε να τους προμηθεύει με τηλεφωνικούς αριθμούς. Έτσι, όταν η έρευνα της αστυνομίας στράφηκε στο όνομά του, βρήκε καταχωρημένους πάνω από 290 αριθμούς.

Όσον αφορά το ταξίδι, ο 28χρονος τόνισε: «Είχα κανονίσει το ταξίδι στην Αιθιοπία με ένα φίλο μου για τη δουλειά μας. Η Ειρήνη ήρθε εκεί επειδή είχε εκεί κάποιον έγχρωμο φίλο της που της ζήτησε να έρθει στην Αιθιοπία. Μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Αιθιοπίας, η Ειρήνη μας παρακάλεσε να περιμένουμε να έρθει ο φίλος της. Περιμέναμε, τον γνωρίσαμε. Την πήρε κι έφυγε. Μετά φύγαμε για το δικό μας ξενοδοχείο. Πήγαμε σε άλλο ξενοδοχείο, όχι στο ίδιο με την Ειρήνη».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου, τόνισε: «Κατά την προσφάτως προγραμματισμένη ακρόαση της προσωρινά κρατουμένης στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η Εισαγγελία ζήτησε την αναβολή της συζητήσεως λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκεντρώσεως του αποδεικτικού υλικού. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία η Δευτέρα 19/3/18».


Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα