Κακλαμάνης: Υψηλότερα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ από τις δημοσκοπήσεις (ηχητικό)

Ως «Ανώνυμη Εταιρεία που λειτουργεί με τραπεζικούς κανόνες» χαρακτήρισε τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο «24/7».

«Η κυβέρνηση μάχεται αλλά πρέπει να γνωρίζει ποιον έχει απέναντί της», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη, ενώ δικαιολόγησε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

σχετικά με τη βιωσιμότητα του χρέους, παρά το ότι προσπάθησε να τον εξοντώσει πολιτικά (σ.σ ο Αντ. Σαμαράς), όπως ο ίδιος είπε.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο κ. Σαμαράς, αν και οικονομολόγος, έπρεπε να πει στους δανειστές ότι το χρέος είναι βιώσιμο, γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό του ΔΝΤ, το Ταμείο δεν μπορεί να συμμετέχει σε πρόγραμμα διάσωσης βάζοντας χρήματα, εάν το χρέος της χώρας δεν είναι βιώσιμο.

Ο κ. Κακλαμάνης, τέλος, εκτίμησε πως δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, συμπληρώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει την κεντροαριστερά και πως τα ποσοστά του είναι υψηλότερα από αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Τα σχετικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα