Ηράκλειο: Τζιπ «γκάζωσε» μέσα στην πορεία – Ξύλο αντιεξουσιαστών – χρυσαυγιτών

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική παραγωγή εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας. Πορεία αντιεξουσιαστών διαλύθηκε από τζιπ που επιχείρησε να περάσει με ταχύτητα μέσα από πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο του Ηρακλείου. Νωρίτερα, αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες συνεπλάκησαν άγρια.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι, ήταν σε εξέλιξη στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης πορεία περίπου 100 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας

για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με ομάδα χρυσαυγιτών, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε νέο επεισόδιο με οδηγό τζιπ, ο οποίος “εμβόλισε” την πορεία.

Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να πάτησε γκάζι αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσα στον κόσμο, για να περάσει, με αποτέλεσμα από θαύμα να μην τραυματιστεί σοβαρά κάποιος. Αμέσως, οι διαδηλωτές εκσφενδόνισαν πέτρες στο όχημα ενώ και πολίτες που δε συμμετείχαν στην πορεία αποδοκίμαζαν τον οδηγό για την πράξη του, καταγράφοντας και τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος.

Το περιστατικό αυτό ακολούθησε δεύτερο, με συμπλοκή που σημειώθηκε στην πλατεία Ελευθερίας μεταξύ ομάδας της Χρυσής Αυγής και των αντιεξουσιαστών, με τον περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργο Σπυρόπουλο, να δέχεται χτυπήματα.

Πηγή: Cretalive

Φωτογραφία: Cretalive

Keywords
Τυχαία Θέματα