Η Β. Κορέα δημοσιεύει νέο προπαγανδιστικό βίντεο: Οι ΗΠΑ θα καταλήξουν στον τάφο

Το βίντεο δείχνει την εικονική καταστροφή ενός αμερικανικού αεροπλανοφόρου και αμερικανικών πολεμικών πλοίωνΑρχίζει με εικόνες του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τρελό

Τη στιγμή που η ένταση μεταξύ της Βόρειας Κορέας και των ΗΠΑ βρίσκεται σε επικίνδυνα υψηλό επίπεδο, βορειοκορεατικά κρατικά ΜΜΕ προέβαλαν ένα νέο προπαγανδιστικό αντι-αμερικανικό βίντεο.

Το βίντεο δείχνει την εικονική καταστροφή ενός αμερικανικού αεροπλανοφόρου και αμερικανικών

πολεμικών πλοίων, ενώ συνοδεύεται με την προειδοποίηση ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ «θα καταλήξουν στον τάφο» αν επιτεθούν στην Πιονγιάνγκ.

Μετά τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας, Ρι Γιονγκ ότι από τη στιγμή που ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει κηρύξει πόλεμο ενάντια στη χώρα του, η Πιονγιάνγκ διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αντίμετρα, όπως την κατάρριψη αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών, το εν λόγω βίντεο αποτελεί μία ακόμη απάντηση – απειλή της Πιονγιάνγκ κατά του Ντόναλντ Τραμπ και των ΗΠΑ.

Το βίντεο των 99 δευτερολέπτων δόθηκε στη δημοσιότητα από την ειδησεογραφική πύλη DPRK Today λίγες ώρες μετά την επίδειξη δύναμης δύο αμερικανικών βομβαρδιστικών B-1B Lancer, που πέταξαν ανοικτά των ακτών της Βόρειας Κορέας συνοδευόμενα από μαχητικά, που σηκώθηκαν από αμερικανική βάση στην Οκινάουα της Ιαπωνίας.

Το προπαγανδιστικό βίντεο αρχίζει με εικόνες του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον παράλληλα ως τρελό.

Συνεχίζει με εικονικές εκτοξεύσεις πυραύλων που καταρρίπτουν ένα μαχητικό F-35 Raptor κι ένα βομβαρδιστικό Lancer.

Στη συνέχεια δείχνει έναν πύραυλο να εκτοξεύεται από ένα υποβρύχιο και να πλήττει το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson των 103.000 τόνων, το οποίο μετείχε τον περασμένο Ιούνιο σε ασκήσεις ανοικτά της Βόρειας Κορεάς μαζί με ένα άλλο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο, το USS Ronald Reagan.

Keywords
Τυχαία Θέματα